31 Mayıs Kocaeli Kartepe’de 2.9, Kahramanmaraş'ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber Jet

31 Mayıs Kocaeli Kartepe’de 2.9, Kahramanmaraş’ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Kahramanmaraş'ta bugün merkez üssü Andırın olan 3,9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Kocaeli Kartepe’de de 2.9 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Kocaeli'de deprem oldu mu sorusu gündeme geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi 31 Mayıs 2024 tarihli son depremleri paylaştı.

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor.  Türkiye, aktif fay hatları üzerinde yer aldığı için gün içerisinde büyük ve küçük ölçekte depremler meydana gelebiliyor. Yaşadıkları bölgelerde sarsıntı hisseden vatandaşlar son depremleri inceleyerek deprem mi oldu sorusuna yanıt buluyor. AFAD ve Kandilli’nin verileri ile 31 Mayıs 2024 Cuma günü meydana gelen depremlerin konumu, saati, şiddeti ve derinliği hakkında detaylar belli oldu. Kocaeli Kartepe de bugün deprem mi oldu merak konusu oldu.

31 MAYIS KAHRAMANMARAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada merkez üssü Andırın ilçesi olan sarsıntı saat 05.32’de kaydedildi. büyüklüğü 3,9 olarak açıklanan deprem, 7,08 kilometre derinlikte meydana geldi.

31 Mayıs Kocaeli Kartepe’de 2.9, Kahramanmaraş’ta 3.9 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

ADANA SAİMBEYLİ’DE DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre ise 31 Mayıs günü saat 05.32’de meydana 3.8 büyüklüğündeki depremin merkez üssü Adana Saimbeyli olarak kaydedildi.

Kahramanmaraş Andırın deprem mi oldu?

31 MAYIS KOCAELİ DEPREM OLDU MU?

Bugün  saat 03.43’te merkez üssü Kocaeli Kartepe olan bir deprem meydana geldi. 2.9 büyüklüğündeki deprem  5.6  kilometre derinlikte gerçekleşti. Kartepe’de sarsıntı hisseden vatandaşlar Kartepe’deki deprem olup olmadığını araştırmaya başladı.

Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde 29 Mayıs’ta meydana gelen 2.0 büyüklüğündeki deprem, ilçede tedirginliğe neden olmuştu.

İlgili Haberler

Kocaeli Kartepe kaç şiddetinde deprem oldu?

31 MAYIS SON DEPREMLER

En son depremler Kandilli Rasathanesi ve AFAD’in internet sitesinde yer alan son depremler listesinden öğrenilebiliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. 31 Mayıs 2024 gün içinde meydana gelen depremlerin konumu, saati açıklandı.

Bugün Kahramanmaraş, Adana ve Kocaeli’de meydana gelen sarsıntıların yanı sıra Adana, Manisa, İzmir, Malatya, Ege Denizi ve Akdeniz’de depremler meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

31 Mayıs Kocaeli Kartepe deprem mi oldu?

GündemSon Dakika

31 Mayıs Kocaeli Kartepe’de 2.9, Kahramanmaraş’ta 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ayşe Ayşe

    Kahramanmaraş her gün diken üstünde

    Yanıtla
  • Cansel Cansel

    Gece en ufak seste bile deprem oldu sanıyorum artık

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir