29 Mayıs'ta Antalya Kaş'ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber Jet

29 Mayıs’ta Antalya Kaş’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Antalya’nın Kaş ilçesinde bugün 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Antalya'da dün de aynı şiddette bir deprem meydana geldi. 2 gündür gece saatlerinde meydana gelen sarsıntılar endişeye neden oldu. Bölgede yaşayan vatandaşlar gözlerini Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesinde yer alan 29 Mayıs son depremler listesine çevirdi.

Antalya Kaş’ta yaşayan vatandaşlar iki gündür meydana gelen depremler nedeniyle endişe dolu anlar yaşıyor. Deprem kuşağında yer alan ülkemizde meydana gelen birçok deprem korkuya neden oluyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

Antalya’daki sarsıntı sonrası vatandaşlar 29 Mayıs Antalya Kaş deprem mi oldu sorusunun yanıtını merak etti.  Az önce deprem mi kaç şiddetinde oldu gündeme geldi.  Bugün gece saatlerinden itibaren bazı illerimizde sarsıntılar meydana geldi.

ANTALYA KAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Antalya’nın Kaş ilçesinde bugün saat 06.24’te 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.  Kandilli Rasathanesi’nin paylaştığı verilerde göre depremin derinliğinin 16.1 kilometrede gerçekleştiğini açıkladı.

AFAD ise yaptığı açıklamada Kaş’ta meydana gelen depremin 3.5 büyüklüğünde olduğunu ve derinliğinin ise 29 kilometrede gerçekleştiğini açıkladı.

29 Mayıs’ta Antalya’da 3.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Antalya Kaş ilçesinde bir önceki gece saat 02.24’te  3.7 büyüklüğünde bir deprem daha meydana gelmişti.

İlgili Haberler

 Antalya Kaş'ta deprem mi oldu?

29 MAYIS SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Bugün sarsıntı hisseden vatandaşlar depremlerin merkez üssü ve şiddeti gibi bilgilere ulaşmak için 29 Mayıs tarihli son depremleri inceliyor.

29 Mayıs Çarşamba günü gece saatlerinden itibaren ülkemizde birçok şehirde deprem meydana geldi. Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  bugün Antalya, Kahramanmaraş, Ankara, Malatya, Sivas’ın yanı sıra İzmir,Denizli,Van’da da sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

29 Mayıs’ta Antalya’da 3.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

GündemSon Dakika

29 Mayıs’ta Antalya Kaş’ta 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Aytuğ Aytuğ

    Depremle yaşamaya alışık olduk ama hala önlem almıyoruz ilginç

    Yanıtla
  • Gülcan Gülcan

    Her gün deprem olacak mı korkusu ile uyuyoruz resmen

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir