30 Mayıs Kahramanmaraş Pazarcık'taki 3.7 büyüklüğündeki deprem Gaziantep'ten de hissedildi - Haber Jet

30 Mayıs Kahramanmaraş Pazarcık’taki 3.7 büyüklüğündeki deprem Gaziantep’ten de hissedildi

Bugün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 3.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi. Saat 03.34'te meydana gelen sarsıntı Gaziantep ve çevre illerde de hissedildi. Bölgede yaşayan vatandaşlar tedirgin olurken depremin şiddeti ve konumunu öğrenmek için 30 Mayıs son depremler listesini araştırmaya başladı.

Türkiye’nin birçok ilinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Vatandaşlar, yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde  sarsıntılar hissettiğinde deprem mi oldu endişesi ile son depremleri incelemeye başlıyor.

Ülkemiz aktif fay hatları üzerinde yer aldığı için  sık sık depremler yaşanıyor.  AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre, son depremlerin şiddeti, konumu, saati ve derinliği gibi bilgilere ulaşıyoruz.

30 MAYIS KAHRAMANMARAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Bugün Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gece saatlerinde 3.7 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, sarsıntı saat 03:34’de gerçekleşti. 30 Mayıs Kahramanmaraş depreminin derinliği ise 7 km olarak duyuruldu.

30 Mayıs Kahramanmaraş Pazarcık’taki 3.7 Büyüklüğündeki Deprem Gaziantep’ten De Hissedildi

Kandilli Rasathanesi verilerine göre ise Kahramanmaraş Pazarcık’a meydana gelen depremin şiddeti 3.6 olarak kaydedildi.  Saat 03:34’te meydana gelen deprem yerin 7 km derinliğinde gerçekleşti.

30 Mayıs Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde deprem oldu?

30 MAYIS GAZİANTEP’TE DEPREM Mİ OLDU?

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen 3.7 büyüklüğündeki korkutan deprem  Gaziantep ve çevre illerde de hissedildi. Gaziantep’te de hissedilen deprem ile vatandaşlar Gaziantep deprem mi oldu konusunu gündeme getirdi. 30 Mayıs son depremler listesi ile Gaziantep’te meydana gelen bir deprem olup olmadığı merak konusu oldu.

30 Mayıs Gaziantep deprem mi oldu?

30 MAYIS SON DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi ve AFAD, Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri anbean listeliyor. Bugün sarsıntı hisseden vatandaşlar depremlerin merkez üssü ve şiddeti gibi bilgilere ulaşmak için son depremleri inceliyor.

30 Mayıs Perşembe günü gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  Kahramanmaraş’taki 3.7 büyüklüğündeki depremin yanı sıra Kars,Denizli,Adana Ankara,Sivas,Malatya illerinde de sarsıntılar meydana geldi. Ege Denizi’nde de gece saat 04.44’de 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

30 Mayıs Kahramanmaraş Pazarcık’taki 3.7 Büyüklüğündeki Deprem Gaziantep’ten De Hissedildi

Son DakikaGündem

30 Mayıs Kahramanmaraş Pazarcık’taki 3.7 büyüklüğündeki deprem Gaziantep’ten de hissedildi” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Zeynep inci Zeynep inci

    Depremle yaşamaya alışır olduk.

    Yanıtla
  • Görkem Görkem

    Her şeyin çözümü var da depremin yok

    Yanıtla
  • Veysel Veysel

    Hala depremler icin yeterince tedbirli değiliz çok korkutucu

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir