Yağışlı hava geliyor! 23 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara - Haber Jet

Yağışlı hava geliyor! 23 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, İzmir ve Ankara

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 23 Mayıs Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verileri belli oldu. Ülke geneline parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava bekleniyor. Marmara ve Ege bölgeleri başta olmak üzere iç kesimler, Doğu ve Güneydoğu'da sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte

23 Mayıs Perşembe günü Türkiye genelinde sıcaklıklar mevsim normallerinde seyredecek.

Meteoroloji, İç Anadolu’nun kuzeybatısı, Batı ve orta Karadeniz’in iç kesimleri ile Zonguldak, Kocaeli, Sakarya, Afyonkarahisar, Kütahya, Isparta ve Bilecik civarında yerel olmak üzere ani sel, su baskını, yıldırım ve dolu yağışı gibi olumsuz koşullara karşı tedbirli olunması konusunda uyardı.

Akdeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’da toz taşınımı beklendiğinden Meteoroloji, oluşabilecek görüş mesafesinde düşme, hava kalitesinde azalma gibi olumsuz koşullara karşı uyardı.

Yağışlı Hava Geliyor! 23 Mayıs Perşembe Hava Durumu İstanbul, İzmir Ve Ankara

23 MAYIS HAVA DURUMU İSTANBUL, İZMİR VE ANKARA

İstanbul 15°C22°C

Parçalı ve yer yer çok bulutlu bir hava hakim. Öğle saatlerinden sonra aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgar etkili olacak.

İzmir 19°C, 26°C

Gün içinde zamanla çok bulutlu, sabah saatlerinden sonra ise aralıklı sağanak yağış ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava bekleniyor.

Ankara 16°C, 28°C

Parçalı, yer yer çok bulutlu. Öğle saatlerinden sonra aralıklı, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenmekte. Yağışlar yer yer kuvvetli olabilir.

Yaşam

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir