ChatGPT çöktü mü? 22 Mayıs'ta erişim problemleri yaşayan kullanıcılar geri bildirim yaptı - Haber Jet

ChatGPT çöktü mü? 22 Mayıs’ta erişim problemleri yaşayan kullanıcılar geri bildirim yaptı

En sık kullanılan teknolojilerden biri olan ChatGPT yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Öte yandan yaşanan ChatGPT erişim sorunları büyük bir yankı da uyandırmış durumda. Birçok kullanıcı sosyal medyada "ChatGPT çöktü mü?" sorusunu sorarak tepkilerini dile getirdi. Peki ChatGPT ne zaman düzelecek?

Son zamanların en çok ses getiren teknolojisi olan yapay zeka modeli ChatGPT oldukça sık kullanılmaya başlandı. Bu yoğun ilginin getirisi olarak düşünülse de tarih 22 Mayıs 2024’ü gösterirken yaşanan bu ani ChatGPT erişim sorunu da gündeme geldi. Birçok kullanıcı sosyal medyayı en popüler yapay zeka olan ChatGPT çöktü mü sorusu ile çalkaladı.

Chatgpt çöktü Mü? 22 Mayıs’ta Erişim Problemleri Yaşayan Kullanıcılar Geri Bildirim Yaptı

ChatGPT çöktü mü?

Henüz resmi bir açıklama gelmese de ChatGPT’ye erişim sorunu bazı kullanıcılarda yoğun bir biçimde devam etmekte. Özellikle de belirli bölgelerde daha yüksek oranda yaşanan ChatGPT erişim sorunu kafa karıştırdı. Birçok farklı işte ve hayatı kolaylaştırmada kullanılan bu yapay zeka modeli ne zaman sorunsuz bir şekilde erişime açılacak henüz bilinmiyor.

Chatgpt çöktü Mü? 22 Mayıs’ta Erişim Problemleri Yaşayan Kullanıcılar Geri Bildirim Yaptı

Bazı uzmanlar ve kullanıcı deneyimi testi yapanlar bu durumun kısa süreli ve geçici olduğunu belirtse de popüler yapay zeka modeli ChatGPT’ye erişimin problemli hale gelmesi son derece büyük bir yankı uyandırmış durumda.

Ayrıca bu noktada bu erişim sorunu aslında yapay zekanın hayatımızda ne kadar büyük ve önemli bir yere sahip olduğunu da bir kez daha kanıtlamış oldu diyebiliriz.

Son DakikaGündemTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir