Mars Boğa burcunda! 21 Temmuz'a kadar maddi konular gündemde - Haber Jet

Mars Boğa burcunda! 21 Temmuz’a kadar maddi konular gündemde

9 Haziran - 21 Temmuz arasında Mars Boğa burcuna geçiyor. Burçların gündeminde maddi konular yer alırken, Boğa burcunun temaları olan sakinlik, sabitlik ve güven duygusu anahtar başlıkları Mars'ın enerji, aksiyon ve tutku temalarıyla birleşerek ön plana çıkıyor.

Enerji, aksiyon ve liderliğiyle ön plana çıkan Mars, Venüs tarafından yönetilen Boğa burcu sabitliği ve güvenli alanları işaret ediyor. 21 Temmuz’a kadar devam edecek Mars’ın Boğa burcundaki konumunun burçlar üzerine etkisi belli oluyor.

Mars Boğa burcunda seyahat ederken; kararlılık, sabır, maddi konular, konfor, fiziksel güç, gösteriş, inat etme, tutku gibi konular 12 burcunda gündemini meşgul edecek.

Mars Boğa burcunda burçlara etkisi nasıl?

MARS BOĞA BURCUNDA BURÇLARA ETKİSİ

Koç yükselen Koç

Finansal konular ön plana çıkarken, mali açıdan para kazanma fırsatları ön plana çıkabilir. Yatırımlar yaparken istikrarlı adımlarla ilerlemeyi ve gereksiz ya da aşırı harcamalardan kaçının.

Boğa yükselen Boğa

Mars’ın Boğa burcunda seyahat etmesiyle Boğa, kış uykusundan uyanır gibi canlı ve dinlenmiş olarak uyanıyor. Hareketli bir enerjiye girerken özgürlük teması sizi etkisi altına almış olabilir. Kalıplarınızı kırma ve cesur adımlar atma konularında desteklendiğiniz bir enerji içerisindesiniz.

İkizler yükselen İkizler

İkizler için içe dönüş, iyileşme ve iç dünyanızla baş başa kalma gibi temalar ön plana çıkarken bu içe dönüşte geçmişe dönük konular gündeminizi işgal edebilir. İyi gelmeyenleri bırakıp yeni bir başlangıç yapma niyetindeyseniz desteklendiğiniz bir enerji içerisinde olduğunuzu belirtmek isteriz.

Mars Boğa Burcunda! 21 Temmuz’a Kadar Maddi Konular Gündemde

Yengeç ve yükselen Yengeç

Yengeçler için sosyal hayat ve ilişkiler ön plana çıkıyor. Liderlik yapmanız gereken durumlar ya da ipleri elinize almanız gereken süreçlerden geçebilirsiniz. Gelişebilecek bu süreç gayet olumlu ilerleyecek olsa da sabırlı ve tartışmalardan uzak durmanızda fayda var.

Aslan ve yükselen Aslan

Aslanlar için kariyer ve iş hayatı ön plana çıkarken. Hırs, kararlılık ve hedefe yönelik stratejik planlamalar gündeminizde yer alıyor. Hedefiniz doğrultusunda ilerlerken iş ilişkilerinizi iyi yönetmeniz gereken durumlarla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle süreç içerisinde fevri olmaktan kaçınmanız faydalı olabilir.

Başak yükselen Başak

Başak, Mars’ın Boğa burcunda seyahatiyle özgürlük, yenilik ve bilgi temalarına çekiliyor. Yeni bir iş, eğitim veya yurt dışı konularında desteklendiğiniz bir dönemdesiniz.

Terazi ve yükselen Terazi

Güvende hissetmek, dengelenmek ve ruhun derinlerine inmek Terazilerin ana temaları haline gelecek. Maddi konular ve ilişkilerinizde temkinli olmanız, aşırı harcamalardan kaçınmanız tavsiye edilir.

Mars Boğa burcunda burç yorumları

Akrep ve yükselen Akrepler

Akrepler için ikili iş ilişkileri ve partnerleriyle konuları gündeme geliyor. İlişkilerde güvende hissetmeye yönelik adım atılırken anlaşmazlıklar çıkabilir. Partnerinizin kendi hayatıyla ya da ikinizle alakalı aldığı bazı kararlar hayatınızda bazı temel değişikliklere yol açabilir.

Yay ve yükselen Yay

Ertelenen konuların gündeme geleceği bu süreç, dengelenmeniz ve geçmiş olayların çözümlenmesi için fırsatlar önünüze çıkacak. İş hayatınızda sorumluluklarınızın artması, sağlığınıza dikkat etme gibi konular gündeme geliyor. Kendinize vakit ayırmalı ve iç dünyanızla dengelenmeye ve dinginleşmeye odaklanabilirsiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak

Yaratıcı enerji tarafından destekleneceğiniz bu dönemde sanata ve varsa hobilerinize yönelmek iyi bir tercih olacaktır. Aşk hayatınızda romantik başlangıçlar, beklenmedik olumlu gelişmeler yaşanabilir. İç ve dış dünyanızı dengelemek ve gelen olumlu enerjilere kendinizi açmaya odaklanabilirsiniz.

Kova ve yükselen Kova

Aile, ev ve partnerinizle alakalı konular ön olana çıkıyor. Sorumluluklarınız artabilir, aile içi gerilimler yaşayabilirsiniz. Evinizin dekorasyonunu değiştirme, tadilat yapma gibi kararlar alabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık

İletişim, seyahat ve aile ilişkileriniz gündeme geliyor. Yeni bir eğitime başlamanız söz konusu olabilir. Geniş aileniz ve yakın çevrenizle ilişkileriniz güçlenebilir. İletişim yoluyla bazı geçmiş konuları arkanızda bırakarak özgürleşiyorsunuz.

Yaşam

Mars Boğa burcunda! 21 Temmuz’a kadar maddi konular gündemde” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Güler Güler

    Mars Boğa’ya geçerken burçları genel olarak etkiliyor sanırım

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir