Özcan Özçelik standup kariyerinde gülünmeyen adam olarak tanındı! Testo Taylan ile buluşan yurdum insanı lakaplı Özçelik'in son hali - Haber Jet

Özcan Özçelik standup kariyerinde gülünmeyen adam olarak tanındı! Testo Taylan ile buluşan yurdum insanı lakaplı Özçelik’in son hali

Yurdum İnsanı Özcan Özçelik, 2019 yılında katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması için hazırladığı Stand-Up gösterisinde üç hayır alarak elenmişti. Halk arasında güldürmeyen adam olarak bilinen Özçelik’in yeni hali görenleri şaşırttı.

Geçtiğimiz günlerde X (Twitter) platformunda Youtuber Testo Taylan’ın Özcan Özçelik’in evini ziyaret ettiği paylaşıldı. Özçelik’in yeni hali görenleri şaşırttı.

ÖZCAN ÖZÇELİK STANDUP KİMDİR?

2013 yılında Stand-Up gösterilerini ilk kez yayınlayan Özçelik, halk arasında Stand-Up’ına Gülünmeyen Adam olarak tanındı.

17 Ocak 2014 yılında Makine Kafa programına konuk olan Yurdum İnsanı Özcan Özçelik, kendisine gülmeyen insanların kira, kredi kartı borcu ve aldatılma hikayeleri gibi problemleri olduğundan gülmediği varsayımını sunarak “Yapacak bir şey yoktu. Ben ne yapabilirim ki? Elimden gelen bir şey yok,” sözlerinde bulundu.

Çağla ve Alişan ile Her Şey Dahil ile ilk canlı yayın programına katılan Özçelik, aynı yıl katıldığı Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında jüri üyesi olan Hülya Avşar, Acun Ilıcalı ve Eser Yenenler’den ‘hayır’ oyu olarak elenmiştir.

YOUTUBER TESTO TAYLAN ÖZCAN ÖZÇELİK’İ ZİYARET ETTİ

Youtuber Testo Taylan geçtiğimiz günlerde Yurdum İnsanı Özcan Özçelik’in evini ziyaret etti. X (Twitter) platformunda paylaşılan fotoğrafta Özçelik’in yeni hali görenleri şaşırttı.

Stand-Up’una Gülünmeyen Adam’ın nasıl bu hale geldiğine dair bir bilgi bulunmamakla beraber fazlasıyla kilo verdiği gözlemleniyor.

Videonun üzerine çok merak edilen ismin eski stand up gösterileri yeniden gündeme geldi.

Testo Taylan adıyla Youtube’da geniş kitleye ulaşan Taylan Özgüç Danyıldız, bir dönem sosyal medyada çok konuşulan isimlerle buluşmaya devam ediyor.

Trend

Özcan Özçelik standup kariyerinde gülünmeyen adam olarak tanındı! Testo Taylan ile buluşan yurdum insanı lakaplı Özçelik’in son hali” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Serhat Serhat

    Bu adamın sonunun Joker gibi olacağını düşünüyorduk bir zamanlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir