Cezaevinde olan Candan kardeşlerin en küçüğü koşarak Erdoğan'a sarıldı ve tek bir şey istedi! - Haber Jet

Cezaevinde olan Candan kardeşlerin en küçüğü koşarak Erdoğan’a sarıldı ve tek bir şey istedi!

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli"nin tanıtım programı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılan öğrencinin, kara para aklama suçundan tutuklu yargılanan Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi olduğu anlaşıldı. Zeynep Su Candan, ablaları Nihal ve Bahar Candan'ın suçsuz olduğunu savunarak, konuyla ilgili olarak kamuoyuna açıklamalarda bulundu. Ablalarına haksızlık yapıldığını iddia eden Zeynep Su Candan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi. Erdoğan ise ilgileneceğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sarılıp elini öpen kız Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi çıktı

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”nin tanıtım programı sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sarılan öğrencinin, kara para aklama suçundan tutuklu yargılanan Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi olduğu anlaşıldı.

Küçük kız Cumhurbaşkanı Erdoğan’a  sarılıp yardım istedi.

Erdoğan’ın da kendisine “arkadaşlarımız bakacak yapılacak bir şey varsa” dediği öğrenildi.

Zeynep Su Candan, ablaları Nihal ve Bahar Candan’ın suçsuz olduğunu savunarak, konuyla ilgili olarak kamuoyuna açıklamalarda bulundu.

Sahnede Erdoğan’a koşarak sarılan kız Zeynep Su, Türkiye Gazetesi’den Mahmut Özay’a konuştu ev Erdoğan ile yaptığı görüşmeye dair detaylarını aktardı.

Cezaevinde olan Candan kardeşlerin en küçüğü koşarak Erdoğan'a sarıldı ve tek bir şey istedi! 2

Nihal ve Bahar Candan’ın kardeşi Zeynep Su “Ablalarımın durumunu tek tek anlattım. Gözümün içine bakarak dinleyip, ilgileneceğini söyledi. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Günlerdir sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki kız Zeynep Su, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”nin tanıtım programı sırasında Erdoğan’a koşarak sarıldı, elini öptü.

Erdoğan da genç kızın elini öperek uzun uzun anlattıklarını dinledi.

Ablalarına haksızlık yapıldığını iddia eden Zeynep Su Candan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yardım istedi. Erdoğan ise ilgileneceğini ifade etti.

ZEYNEP SU CANDAN KİMDİR?

Zeynep Su Candan, eşitli suçlardan haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan’ın kardeşidir

İstanbul Ataşehir’deki Ahmet Keleşoğlu Fen Lisesinde okuyan genç kız LGS’ye yüzde 2’lik dilimle girmiştir.

NİHAL – BAHAR CANDAN DAVASI SON DURUM?

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Alisya Bahar Candan ile kamuoyunda “Nihal Candan” olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek’in aralarında bulunduğu 22 şüpheli hakkında “suç örgütüne üye olmak”, “dolandırıcılık” ve farklı suçlardan iddianame hazırlanmıştı.

İddianamede, Bahar Candan’ın için 14 yıldan 44 yıla kadar, Gülnihal Çiçek’in için 8 yıldan 24 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması isteniyor.

TrendGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir