İtalyan markası şaşırttı! Antep fıstıklı Nutella'nın satışa sunulduğu iddiası doğru mu? - Haber Jet

İtalyan markası şaşırttı! Antep fıstıklı Nutella’nın satışa sunulduğu iddiası doğru mu?

Geçtiğimiz günlerde, X (Twitter) platformunda Nutella’nın antep fıstıklı serisinin satışa sunulduğuna dair paylaşımlar yapıldı.

Kakao ve fındık karışımından oluşan, çikolatalı krema markası Nutella’nın Antep fıstıklı serisinin satışa sunulduğuna dair paylaşımların yalan olduğu ortaya çıktı.

ANTEP FISTIKLI NUTELLA GERÇEKTEN VAR MI?

18 Mayıs Cumartesi günü Uksnackattack adlı kullanıcı Youtube kanalında kendi hazırladığı taklit Nutella ürününü “Fıstıklı Nutella’yı gördünüz mü?” diyerek paylaştı.

20 Mayıs 2024 Pazartesi günü X (Twitter) platformunda bu parodi hesabın yaptığı video ciddiye alındı ve fıstıklı Nutella’nın satışa sunulduğuna dair haberler pek çok haber sitesinin sosyal medyasında ve geniş takipçi kitlesine sahip hesaplar tarafından paylaşıldı.

İtalyan çikolata firmasının markası Nutella’nın Antep fıstıklı serisi bulunmuyor. Yapılan bu paylaşımların yalan olduğu ortaya çıktı.

NUTELLA’YI KİM İCAT ETTİ?

II. Dünya Savaşı’ndan sonra kakao sıkıntısının yaşandığı dönemde İtalyan Ferrero, bu sorundan çözüm üretti. Fındık, şeker ve az bulunan kakaodan ekleyerek tatlı hamur elde etti. Böylelikle Nutella markasının temeli atılmış oldu.

TrendEditörün Seçtikleri

İtalyan markası şaşırttı! Antep fıstıklı Nutella’nın satışa sunulduğu iddiası doğru mu?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Ela Ela

    Taklit nutellayı çok gerçekçi yapmış insanlar tabii ki inanır ?

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir