Tatile çıkacak öğretmenlere yüzde 50 indirimli olacak! MEB personeli de konaklayabilecek - Haber Jet

Tatile çıkacak öğretmenlere yüzde 50 indirimli olacak! MEB personeli de konaklayabilecek

Yaz tatili hazırlıkları yapan öğretmenler için müjde. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in talimatıyla, öğretmenlerin yanı sıra tüm Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) çalışanları 2024 yılının sonuna kadar öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek. Bu kampanya ile öğretmenlerin yüzü yaz tatilinde gülecek. Günümüzde gecelik konaklama fiyatları 1500 ile 2000 lira arasında değişmekte olan tatil beldelerindeki konaklama imkanı bütçeyi zorlarken öğretmen evlerinde bin liradan daha aşağı bir tutarla konaklama imkanı sağlanacak.

Yaz tatili için hazırlıklar başladı.

Öğretmenler her ne kadar çok tatil yaptığı için diğer meslek grupları tarafından eleştiriliyor olsa da öğretmenlerin mesaileri sadece okulda bitmiyor.

Tüm sene boyunca, derse hazırlanma, yazılı, ödev okuma gibi işleri evde yaparak mesai harcıyor ve yoğun bir eğitim öğretim yılı geçiriyorlar.

Yoğun geçirdikleri senenin yorgunluğunu yaz tatiliyle atmak isteyen öğretmenlere müjdeli haberi Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin 2023 yılının sonunda vermişti.

Bu yaz ve 2024 yılının sonuna kadar Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in talimatı uyarınca öğretmenlerle birlikte tüm Bakanlık çalışanları bundan böyle öğretmenevlerinde yüzde 50 indirimli konaklayabilecek.

Tatile çıkacak öğretmenlere Yüzde 50 Indirimli Olacak! Meb Personeli De Konaklayabilecek

ÖĞRETMENEVLERİ YÜZDE 50 İNDİRİMLİ OLACAK

Bu kampanya ile öğretmenlerin yüzü yaz tatilinde gülecek.

Kampanyadan sözleşmeli ve ücretli öğretmenler ile özel öğretim kurumlarında çalışan öğretmenler ve Millî Eğitim Bakanlığında çalışan diğer personeller yararlanacak.

Milli Eğitim Bakanlığı’na ait öğretmenevi ve akşam sanat okullarında konaklama hizmetleri yüzde 50 indirimli olacak.

Türkiye’nin dört bir yanında bulunan bütün öğretmenevleri kapılarını  yüzde 50 indirimle MEB çalışanlarına ve öğretmenlere açacak.

Tatile çıkacak öğretmenlere Yüzde 50 Indirimli Olacak! Meb Personeli De Konaklayabilecek

YAZ TATİLİNDE BÜYÜK FIRSAT

Günümüzde gecelik konaklama fiyatları 1500 ile 2000 lira arasında değişmekte olan tatil beldelerindeki konaklama imkanı bütçeyi zorlarken öğretmen evlerinde bin liradan daha aşağı bir tutarla konaklama imkanı sağlanacak.

Böylece öğretmenler çok ucuza yaz tatilinde konaklama imkanı bulacak.

2024 yılının sonuna kadar devam edecek kampanyada daha önce yapılan rezervasyonlar iptal edilmeden ve konaklama ücretlerinde maliyet bedellerinin altında kalmadan kahvaltı hâriç yüzde 50 oranında indirim uygulanacak.

EğitimGündemSon Dakika

Tatile çıkacak öğretmenlere yüzde 50 indirimli olacak! MEB personeli de konaklayabilecek” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Selin Saygeç Selin Saygeç

    Kahvaltı da dahil olsa süper olurmuş ama genel olarak iyi bir uygulama

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir