Eski sevgilileriyle aynı mekanda! Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya’nın aşk defteri kabarık çıktı - Haber Jet

Eski sevgilileriyle aynı mekanda! Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya’nın aşk defteri kabarık çıktı

Son yılların popüler isimleri arasında yer alan Serenay Sarıkaya hem rol aldığı projelerle hem de aşk hayatıyla adından bahsettiriyor. Şarkıcı Mert Demir ile el ele görüntülenen Serenay Sarıkaya'nın yeni ilişkisi aşk bombaları arasına girdi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya yeni bir aşka yelken açmışken geçmişte yaşadığı aşklar sosyal medyada yeniden gündeme geldi.

Netflix’in ses getiren dizisi Kimler Geldi Kimler Geçti’de avukat Leyla karakterini canlandıran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya hem yeni dizisiyle hem de aşk hayatıyla çok konuşuluyor. Sarıkaya, yakın zamanda eğlenmeye gittiği bir mekanda eski sevgilileri Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy ile pişti oldu.

“Ateşe Düştüm” şarkısıyla geniş hayran kitlesine ulaşan şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’nın yeni ilişkisi magazin gündeminin yakın takibinde. Bir süre aşk iddialarına sessiz kalan çift havalimanında tatil dönüşü yakalanmıştı.

Mert Demir Ile Yeni Bir Aşka Yelken Açan Serenay Sarıkaya’nın Aşk Defteri Kabarık çıktı

Uzun süredir aşk yaşadıkları konuşulan Serenay Sarıkaya ile Mert Demir’in ilişkisi bir süre sonra belgelendi. Ünlü çift, bir mekandan çıkarken basın mensuplarının karşısına el ele çıktı. Serenay Sarıkaya, Mert Demir birlikteliği  reklam aşkı yorumlarına sahne olsa da Sarıkaya bu eleştirilere ateş püskürmüştü. Dolu dizgin aşk yaşayan çiftin her adımları gündemi bir hayli meşgul ediyor. Yılın aşk bombasının evlilikle taçlanıp taçlanmayacağı merak edilirken Serenay Sarıkaya özel hayatı ile bazı eleştirilere konu oluyor.

Mert Demir Ile Yeni Bir Aşka Yelken Açan Serenay Sarıkaya’nın Aşk Defteri Kabarık çıktı

Sosyal medyada bir kullanıcının ünlü oyuncunun geçmişte yaşadığı ilişkileri peş peşe vererek hazırladığı bir video birçok yorum ve eleştiriyi beraberinde getirdi.  “yapmayucel” hesabının sahibi  X ‘de (Twitter)  “Serenay’ın tercihlerine bakınca kendime haksızlık ettiğimi düşündüm” notuyla hazırlanan kolaj videosunu paylaştı.

Serenay Sarıkaya’nın geçmişten günümüze aşk hayatının yer aldığı paylaşımda hangi isimler ile anıldığı yeniden gündeme geldi. Hareketli bir aşk hayatı olan 31 yaşındaki güzel oyuncunun aşk defteri bir hayli kabarık çıktı. Sosyal medya kullanıcılarından ünlü oyuncuya tercihleri ve aşk hayatıyla ilgili esprili yorumlar geldi.

Mert Demir Ile Yeni Bir Aşka Yelken Açan Serenay Sarıkaya’nın Aşk Defteri Kabarık çıktı

SERENAY SARIKAYA’NIN HAREKETLİ AŞK HAYATI

Ünlü oyuncunun adı  geçmişte rol aldığı dizilerle birlikte birçok oyuncu ile anıldı.  Sarıkaya’nın ilk dizisi Adanalı’da birlikte rol aldığı Oktay Kaynarca ile ismi anılmıştı. O dönem Oktay Kaynarca ve Serenay Sarıkaya’nın setteki samimi tavırları,  dedikoduları da beraberinde getirmişti.

Serenay Sarıkaya, Lale Devri dizisiyle birlikte Tolgahan Sayışman ile sevgili oldu ancak bu ilişkisi Selen Soyder ve Tolgahan Sayışman aşkının patlamasıyla kısa sürdü.

2013 yılında Antalyalı iş adamı Murat Süğlün ile ilişkisi ile gündemde yer aldı.  Evli olduğu ortaya çıkan Murat Süğlün “Basına evli olduğumu sen sızdırdın” diyerek Sarıkaya’yla olan ilişkisini sonlandırdı.

Bir döneme damga vuran Medcezir dizisinde ise Çağatay Ulusoy ile aşk yaşayan Serenay Sarıkaya’nın bu ilişkisi de dizi bitince sona erdi.

2015 yılında Kerem Bursin ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir marka için  yaptıkları iş birliği çekimlerinin ardından aralarındaki arkadaşlık zamanla aşka dönüştü. Yaklaşık 4 yıl boyunca süren aşk sona erdi.

Mert Demir Ile Yeni Bir Aşka Yelken Açan Serenay Sarıkaya’nın Aşk Defteri Kabarık çıktı

Serenay Sarıkaya ile Cem Yılmaz aşkı ise magazin gündeminde bomba gibi düşmüş aylarca konuşulmuştu. Bir süre dolu dizgin aşk yaşayan çiftten ayrılık haberi geldi.

Güzel oyuncu şimdilerde şarkıcı Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açtı. Serenay Sarıkaya’nın, ünlü şarkıcının Ateşe Düştüm şarkısında back vokal yaptığı ortaya çıkmıştı.

Magazin

Eski sevgilileriyle aynı mekanda! Mert Demir ile yeni bir aşka yelken açan Serenay Sarıkaya’nın aşk defteri kabarık çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Selin Selin

    Serenay yanılmıyorsam Cem Yılmaz sonrası Umut Evirgen ile 1 yıllık bir birliktelikte yaşamıştı…

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir