Akıllı saatlerden bile pahalı mı olacak? Merakla beklenen Samsung Galaxy Ring fiyat aralığı şaşırtıcı - Haber Jet

Akıllı saatlerden bile pahalı mı olacak? Merakla beklenen Samsung Galaxy Ring fiyat aralığı şaşırtıcı

Samsung'un yeni giyilebilir teknolojisi Galaxy Ring fiyatıyla merak uyandırdı. Temmuz ayında piyasaya sürülmesi planlanan akıllı yüzük merakla bekleniyor. Fakat bu kez Samsung Galaxy Ring fiyatı konusunda tartışma yarattı.

Samsung’un yeni akıllı yüzüğü Galaxy Ring teknoloji dünyasında büyük bir heyecan yarattı. Ancak bu heyecanın yerini şimdi şaşkınlık aldı. Merakla beklenen Galaxy Ring’in fiyatı birçok akıllı saati geride bırakarak dikkatleri üzerine çekti.

Akıllı Saatlerden Bile Pahalı Mı Olacak? Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Fiyat Aralığı şaşırtıcı

Galaxy Ring, bu yılın başında duyurulmuş ve giyilebilir teknoloji meraklıları arasında büyük ilgi uyandırmıştı. Temmuz ayında piyasaya sürülmesi beklenen bu akıllı yüzüğün boyutları ve özellikleriyle ilgili detaylar geçtiğimiz ay netleşmişti.

Akıllı Saatlerden Bile Pahalı Mı Olacak? Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Fiyat Aralığı şaşırtıcıFakat şimdi sızdırılan bilgiler Galaxy Ring’in fiyatının 300 ila 350 dolar arasında olacağını ortaya koydu. Bu fiyat pek çok akıllı saatten daha yüksek. Kullanıcılar bu konuda oldukça eleştirler yorumlar yapsa da henüz net fiyat belli olmadığı için lansman bekleniyor.

Akıllı Saatlerden Bile Pahalı Mı Olacak? Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Fiyat Aralığı şaşırtıcıÖzellikle Oura Smart Ring gibi benzer akıllı yüzükler, kullanıcılarından belirli sağlık takip programları için aylık 5,99 dolar abonelik ücreti talep ediyor. Bu durum Galaxy Ring kullanıcıları için de geçerli olacak gibi görünüyor.

Akıllı saat kullanıcıları genellikle bu tür aylık abonelik ücretlerine aşina olmasa da akıllı yüzük kullanıcıları için bu yeni bir uygulama değil.

Akıllı Saatlerden Bile Pahalı Mı Olacak? Merakla Beklenen Samsung Galaxy Ring Fiyat Aralığı şaşırtıcıSamsung’un bu iddialı hamlesi giyilebilir teknoloji pazarında nasıl bir etki yaratacak? Galaxy Ring yüksek fiyatına rağmen beklenen ilgiyi görecek mi?

Tüm bu soruların yanıtı ürünün piyasaya çıkmasıyla netleşecek. Fakat şimdiden Galaxy Ring’in fiyatıyla teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdığı da kesin.

GündemTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir