Ekrem İmamoğlu da kutlamıştı! Amedspor, Menemenspor maçıyla yarın şampiyonluğunu ilan edecek - Haber Jet

Ekrem İmamoğlu da kutlamıştı! Amedspor, Menemenspor maçıyla yarın şampiyonluğunu ilan edecek

Amedspor, Somaspor'u 1-0'lık skorla mağlup etmesinin ardından şampiyonluğunu garantilemişti. TFF 2. Lig'de sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından yarın oynanacak olan Menemenspor karşılaşmasının saati de merak edildi. Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleye kısa süre kala şampiyon oldu mu sorusu da gündeme geldi.

TFF 2. Lig’de futbol heyecanı devam ederken yarın Amedspor ile Menemenspor karşı karşıya gelecek. Diyarbakır ekibinin Somaspor’u 1-0 yenmesinin ardından şampiyonluğu netleşmişti. Mücadelenin tek golünü 49. dakikada Oktay Aydın kaydetmişti.

Taraftarların heyecanla beklediği karşılaşma ise 4 Mayıs günü 15.00’da oynanacak. Şampiyonluğun resmen ilan edileceği maç TFF Youtube kanalında futbolseverler ile buluşacak.

Maça özel hatıra biletlerinin kumaş olduğu ve 1000 TL’den satışa çıkacağı öğrenilirken, takımın sosyal medyada yaptığı paylaşım ile ücretler de öğrenildi. Hatıra bileti Batı tribünü 1000 TL olurken, Doğu Üst 400 TL, Doğu Alt 400 TL, Kuzey Batı 400 TL, Güney Batı 400 LT, Kuzey Doğu 400 TL, Kuzey Kale Arkası 200 TL, Güney Kale Arkası 200 TL olarak Diyarbakır Stadyumu gişesinde satışa çıkacak.

Şampiyonluğu garantilemesinin ardından takımın yaptığı paylaşım şöyle olmuştu:

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir