Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna hamile mi? Rihanna’nın 3. kez anne olacağı konuşuluyor! - Haber Jet

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna hamile mi? Rihanna’nın 3. kez anne olacağı konuşuluyor!

Barbadoslu ünlü şarkıcı Rihanna hamile olduğu iddiaları yeniden gündemde. Rihanna’nın, güzellik markası için düzenlenen bir etkinlikte kaldırdığı kadehten küçük bir yudum alması üzerine hamile olduğu öne sürüldü. İki çocuk annesi Rihanna 3. Kez anne mi oluyor?

Rihanna’nın hamile olup olmadığı soruları  yanıt buldu. Rap şarkıcısı A$AP Rocky ile birlikteliğinden RZA ve Riot Rose adında iki oğlu olan şarkıcı Rihanna’nın kurucusu olduğu güzellik markasının davetinde ortaya çıkan görüntüleri yeniden hamile olduğu söylentilerini güçlendirdi.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna hamile mi? Rihanna’nın 3. kez anne olacağı konuşuluyor! 2

GÖRÜNTÜLER HAMİLE İDDİALARINI GÜNDEME GETİRDİ

36 yaşındaki pop yıldızının güzellik markası Fenty Beauty için düzenlenen bir etkinlikte elindeki kadehten gözle görülür derecede küçük bir yudum alması soysa medyada gündeme oturdu. Görüntüler Rihanna’nın yeniden hamile olduğuna dair hayran yorumlarını beraberinde getirdi.

Rihanna ve eşi ASAP Rocky tarafından resmi bir doğrulama gelmediği için Rihanna’nın hamileliğinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı bilinmiyor. Sosyal medyada viral olan görüntüler için bazı sosyal medya kullanıcıları şarkıcının hala bebeklerini emziriyor olabileceği için alkolden kaçındığı yorumunda bulundu.

Dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna hamile mi? Rihanna’nın 3. kez anne olacağı konuşuluyor! 3

Rihanna üçüncü kez anne olmasına “Kreş açma projeni başka bir zamana mı ertelesen acaba riri” “Kadın “albüm istiyoruz” cümlesinden aile albümü anladı heralde” gibi esprili yorumlar geldi.

Rihanna’nın gerçekten bir kez daha hamile olup olmadığı herhangi bir açıklama yapılmadığı için henüz bilinmiyor.

Son albümünü 2016 yılında çıkaran dünyaca ünlü şarkıcı son albümünü  2016’da çıkarmış müziğe uzun süre ara vermişti.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir