Antoine Griezmann Galatasaray'ın hedefinde! Atletico Madrid'li futbolcunun piyasa değeri tam 25 milyon Euro! - Haber Jet

Antoine Griezmann Galatasaray’ın hedefinde! Atletico Madrid’li futbolcunun piyasa değeri tam 25 milyon Euro!

''Griezmann Galatarasay'a gelecek mi ?''sorusu gündemi doldurmuş durumda. Piyasa değeri tamı tamına 25 milyon Euro olan Fransız oyuncu Antoine Griezmann uçuk bir bonservis bedeli talep etti. Uzun süredir Galatasaray'ın merceğinde olan yıldız futbolcu ile anlaşma sağlanması durumunda Galatasaray'ın bambaşka bir evreye geçiş yapacağı da aşikar.

Galatasaray şampiyonluğun ardından yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına hız verdi ve Atletico Madrid’in Fransız yıldızı Antoine Griezmann’ı transfer gündemine aldı!

Sarı-kırmızılı kulüp bu transferin gerçekleşmesi için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı.

Fakat transfer sürecinin ilk aşamalarında karşılaşılan mali tablo, Galatasaray için beklenenden daha ağır oldu.

Griezmann Galatasaray'a gelecek mi?

GRIEZMANN GALATASARAY’A GELECEK Mİ?

Galatasaray’ın sportif direktörü Cenk Ergün, Atletico Madrid ile yapılan görüşmelerde, kulübün Griezmann için talep ettiği bonservis bedelini öğrendi.

Madrid ekibi 33 yaşındaki Fransız yıldız için tam 12 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Griezmann Galatasaray'a gelecek mi?

Bu uçuk ücret beklentisinin yanında üstelik Griezmann’ın yıllık maaş beklentisi de oldukça yüksek. Deneyimli oyuncu, yıllık 10 milyon Euro maaş talep ediyor.

Bahsi geçen rakamlar Galatasaray için oldukça büyük bir mali yük anlamına geldiği için Griezmann’ın Galatasaray’a gelmesi şaibeli görünüyor.

Griezmann Galatasaray'a gelecek mi?

GRİEZMANN PİYASA DEĞERİ NE KADAR?

Antoine Griezmann kanat ve forvet bölgelerinde etkili olabilen çok yönlü bir oyuncu olmasından dolayı Galatasaray’ın merceği altındaydı.

İlgili Haberler

Kariyerinde önemli başarılara imza atan Griezmann, 128 kez Fransa Milli Takımı forması giydi ve uluslararası alanda da kendini kanıtladı.

Piyasa değeri 25 milyon Euro olan Fransız futbolcu, yüksek maliyetine rağmen takıma katılması halinde Galatasaray’a büyük katkılar sağlayabilir.

Griezmann Galatasaray'a gelecek mi?

GALATASARAY GRİEZMANN’I TRANSFER ALABİLECEK Mİ?

Galatasaray, geçtiğimiz sezon elde ettiği Süper Lig şampiyonluğunun ardından yeni sezonda da iddialı bir kadro kurma amacında.

Galatasaray’ın gündeminde olan dünya çapında tanınmış oyuncu Griezmann’ın transferi, hem takımın performansını artırmak hem de uluslararası arenada dikkat çekmek açısından büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Fakat oyuncunun talep ettiği yüksek maaş ve bonservis bedeli, Galatasaray yönetiminin bu transferi gerçekleştirme konusunda soru işaretleri de doğurmuş durumda.

Griezmann Galatasaray'a gelecek mi?

GRİEZMANN İÇİN GALATASARAY’DAN FARKLI STRATEJİ

Galatasaray’ın sportif direktörü Cenk Ergün, Atletico Madrid ile yaptığı görüşmelerde, taraflar arasındaki mali farklılıkları çözmeye çalıştığı iletilmişti.

Griezmann’ın talep ettiği rakamların Galatasaray’ın bütçesini zorlayacağı da oldukça açık.

Tüm bunlardan dolayı Galatasaray yönetimi hem bonservis bedelinde indirim sağlamak hem de oyuncunun maaş taleplerini karşılayabilmek için farklı stratejiler üzerinde çalışıyor.

SporGündem

Antoine Griezmann Galatasaray’ın hedefinde! Atletico Madrid’li futbolcunun piyasa değeri tam 25 milyon Euro!” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Furkan Furkan

    Griezmann Galatarasay’a gelecek o bonservisi verirler kesin kaçırmazlar

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir