Fenerbahçe Heung Min-Son'u istiyor! Mourinho'nun transfer listesinde - Haber Jet

Fenerbahçe Heung Min-Son’u istiyor! Mourinho’nun transfer listesinde

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho, transfer çalışmalarına hızlı başladı. Listenin başında ise Premier Lig'in yıldız oyuncusu Heung Min-Son var.

Fenerbahçe, Jose Mourinho’nun teknik direktörlüğe getirilmesiyle birlikte transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Portekizli teknik adamın, takımın başına geçer geçmez transfer listesinin en üst sırasına Tottenham Hotspur’un Güney Koreli yıldızı Heung Min-Son’u eklediği ve sarı-lacivertlilerin yıldız oyuncu için kolları sıvadığı öğrenildi.

HEUNG MİN-SON FENERBAHÇE’YE GELECEK Mİ?

Fenerbahçe, dünya çapında tanınan teknik direktör Jose Mourinho’yu takımın başına getirerek büyük ses getirdi. Mourinho, Fenerbahçe ile çıktığı bu yeni yolculukta kadrosunu güçlendirmek için önemli adımlar atmaya başladı. İngiltere’nin saygın spor sitelerinden Teamtalk’ın haberine göre, Mourinho’nun transfer listesinin başında Tottenham Hotspur’un yıldız oyuncusu Heung Min-Son bulunuyor.

Heung Min-Son, Tottenham ile olan sözleşmesinin bitimine bir yıl kalmasına rağmen, kulübünden gelen sözleşme yenileme tekliflerini geri çevirdi. Bu durum, Fenerbahçe’nin Güney Koreli yıldız için harekete geçmesine olanak tanıdı. Ancak Fenerbahçe’nin henüz resmi bir teklif yapmadığı, araştırmaların sürdüğü ve kısa süre içerisinde temasların başlayabileceği belirtiliyor.

Tottenham’ın menajeri Ange Postecoglou, Son’u takımda tutmak için ısrarcı. Fakat sözleşme yenileme görüşmelerinin sonuç vermemesi durumunda, Son’un satışının da gündeme gelebileceği ifade ediliyor.

Heung Min-Son Fenerbahçe'ye gelecek mi?

HEUNG MİN-SON’UN SEZON İSTATİSTİKLERİ

Son, 2023-2024 sezonunda Premier Lig’de 35 maçta 17 gol ve 10 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekti.

Mourinho'nun transfer listesi

Fenerbahçe taraftarları, Mourinho’nun bu hamlesiyle büyük bir heyecan yaşarken, Son’un transferinin gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merakla bekleniyor. Mourinho’nun eski öğrencisi olan Son ile Fenerbahçe’de tekrar buluşup buluşamayacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

Spor

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir