Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! "Konut fiyatları düşecek mi?" sorusunu cevapladı - Haber Jet

Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! “Konut fiyatları düşecek mi?” sorusunu cevapladı

Son zamanlarda gündemden düşmeyen ve her alanda yorum yapabilme özelliğine sahip olan Rasim Ozan Kütahyalı, bu sefer konut almak isteyenlere tavsiyeler vererek, 20 milyon lirası olanların parasını faize yatırması gerektiğini söyledi. Türk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın bir ekonomist edasıyla yaptığı bu yorumlar sosyal medyada tepki çekti.

Türk köşe yazarı ve televizyon yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, şimdi de ekonomist oldu, konut almak isteyenlere yatırım tavsiyesi verdi.

Son zamanlarda fahiş oranlarda artan konut fiyatları sık sık tartışılırken konuyla ilgili birçok ekonomist yorumda bulunuyor.

O ekonomistlere (!) bir yenisi daha eklendi.

Rasim Ozan Kütahyalı, konut almayı düşünenlere tavsiye verdi.

Televizyonlarda yaptığı dikkat çeken yorumlarla sık sık gündeme gelen Kütahyalı, ‘biraz daha bekleyin’ uyarısı yaptı.

20 milyon lira için bankalar aylık 1 milyon lira faiz verdiğini hatırlatan Rasim Ozan Kütahyalı, “bugün 20 milyon liraya ev alsan ne kazanacaksın. Toplu paranız varsa araba ve konut almayın.” dedi.

Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! "Konut fiyatları düşecek mi?" sorusunu cevapladı 2

‘FİYATLAR DÜŞECEK BEKLEYİN’ UYARISI

Son zamanlarda siyasetten tutun da spor, magazin, konut, bankacılık, kredi ne olursa olsun yorumlayan Kütahyalı, yatırım tavsiyesine de başladı.

Ensonhaber’in Youtube kanalında konuşan Kütahyalı, konut fiyatlarının düşeceğini öngörerek, yatırımcıya ‘bekleyin’ uyarısında bulundu.

Birçok kişinin yeni bir ev sahibi olma hayalini ertelediği ve enflasyonun haneleri zorladığı şu dönemde kimileri fiyatların düşeceğini belirtirken, kimileri de yükseleceği yorumunda bulunuyor.

Vatandaş ise her kafadan çıkan sesten hayli rahatsız. Rasim Ozan Kütahyalı’nın paylaşımının yapıldığı gönderi altına yapılan yorumlar da bunu destekler nitelikte.

Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! "Konut fiyatları düşecek mi?" sorusunu cevapladı 3

Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! "Konut fiyatları düşecek mi?" sorusunu cevapladı 4

Rasim Ozan Kütahyalı ekonomist oldu! "Konut fiyatları düşecek mi?" sorusunu cevapladı 5

Son DakikaEkonomiGündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir