Aynı evren farklı hikaye ile yeni The Office dizisi geliyor - Haber Jet

Aynı evren farklı hikaye ile yeni The Office dizisi geliyor

The Office evreninde geçecek yeni spin-off (devam dizisi) geleceği duyurdu. Ardından yeni The Office dizisi ne zaman başlayacak, konusu ne soruları gündeme geldi. Oyuncu kadrosundan hikayesine kadar bütün detaylar haberimizde yer alıyor.

Ünlü sit-com The Office devam dizisi resmi olarak duyuruldu. Dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve yayınlanma tarihi araştırılıyor.

The Office’in yaratıcıları Greg Daniels ve Michael Koman Dunder Muflin’e geri dönüyor…

Peacock’tan yapılan resmi duyuruya göre efsaneleşmiş sit-com dizisine yeni bir hikaye ve yeni karakterlerle 10 yıl aradan sonra bir spin-off dizisi çekilecek.

Başrollerinde Steve Carrel (Michael Scott), Rainn Wilson (Dwight Schrute), John Krasinski (Jim Halpert), Jenna Fischer (Pam Beesly) gibi isimler yer alıyordu.

Scrontan’da bulunan Dundir Mifflin Kağıt Şirketi şubesinin çalışanlarını konu alan belgesel dizisi 2005-2013 yılları arasında 9 sezon boyunca yayınlandı.

Aynı evren farklı hikaye ile yeni The Office dizisi geliyor 2

2023’ün sonlarında Greg Daniels yazar ekibini toplayarak çalışmalara başladığı öğrenilmişti. Peacock’un diziyi onaylamasıyla yeni dizinin geleceği resmi olarak duyurulmuş oldu.

THE OFFİCE DEVAM DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

NBCU’dan Lisa Katz, Dunder Mifflin evreninde yeni bir kadroyla farklı bir konuyu, günlük bir gazeteyi işlediklerini açıkladı.

Greg Daniels ve Michael Komman’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin ortak yapımcıları arasında BBC’nin orjinal The Office’in yaratıcıları Ricky Gervais, Stephen Merchant yer alıyor.

Çekimleri Temmuz ayında başlayacak dizinin ne zaman yayınlanacağı henüz bilinmiyor.

Aynı evren farklı hikaye ile yeni The Office dizisi geliyor 3

KONUSU NE?

2005-2013 yılları arasında çekilen yapımda Dunder Mifflin’in Scranton şubesinde çekimler yapan belgesel ekibinin bu sefer Orta Batı’da ölmek üzere olan tarihi bir gazeteyi ve onu gönüllü muhabirleriyle ayakta tutmaya çalışan yayıncıyı anlatacak.

Dizinin başrollerinde ise  Domhnall Gleeson ve Sabrina Impacciatore yer alıyor.

Aynı evren farklı hikaye ile yeni The Office dizisi geliyor 4

Film Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir