Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek! En son 2006'da 'Hayırlı olsun'a gitmişti - Haber Jet

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek! En son 2006’da ‘Hayırlı olsun’a gitmişti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in bugünkü AK Parti Genel Merkezi’ne ziyaretinin ardından CHP Genel Merkezi’ne iadeiziyarette bulunacağı açıkladı. Erdoğan’ın CHP Genel Merkezi’ne ziyaret planının ardından en son ne zaman CHP Genel Merkezi’ni ziyaret ettiği gündem oldu.

Erdoğan en son 2006 yılında CHP Genel Merkezi’ni ziyaret etmişti

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son CHP Genel Merkezi ziyareti, 2006 yılına ait. Erdoğan, Çankaya Söğütözü’ndeki mevcut CHP binasının açılışı sonrası ‘hayırlı olsun ziyareti’ yapmıştır.

Görüşme ne zaman olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında yapılacak ikinci görüşme tarihine ilişkin henüz detaylar belli olmadı. Tarihin ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek! En son 2006'da 'Hayırlı olsun'a gitmişti 1

İadeiziyaret AK Parti tarafından doğrulandı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel arasındaki görüşmeye ilişkin “Cumhurbaşkanımız, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyaloğun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iadeiziyaret gerçekleştireceklerdir.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 18 yıl sonra CHP Genel Merkezi'ni ziyaret edecek! En son 2006'da 'Hayırlı olsun'a gitmişti 2

PolitikaSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir