Airbnb mesaj sekmesi ve davet kartı oluşturma gibi yapay zeka destekli yeni özelliklerini paylaştı - Haber Jet

Airbnb mesaj sekmesi ve davet kartı oluşturma gibi yapay zeka destekli yeni özelliklerini paylaştı

Airbnb seyahat tutkunlarını heyecanlandıracak yeni yapay zeka destekli özelliklerini duyurdu. Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, Airbnb kullanıcıları artık grup rezervasyonlarını daha kolay yapabilecek ve ilginç deneyimler keşfetmek için yeni bir kategoriye adım atabilecekler. Bu yenilikler seyahat planlamasını daha eğlenceli ve pratik hale getirerek kullanıcıların beklentilerini karşılamayı hedefliyor. Konuya ilişkin diğer tüm detaylar şu şekilde...

Airbnb mesaj sekmesi ve davet kartı oluşturma gibi yapay zeka destekli yeni özelliklerini paylaştı 2

Airbnb, seyahat deneyimlerini daha da kolaylaştırmak ve kullanıcılarına daha fazla seçenek sunmak amacıyla yeni yapay zeka destekli özelliklerini duyurdu. Özellikle yaz aylarında yoğun bir seyahat dönemi olan Airbnb, grup rezervasyonları için bir dizi yenilik ve “İkonlar” adında ilginç bir kategoriyle kullanıcılarını karşılıyor.

AIRBNB YENİ ÖZELLİKLERİ NELER?

Airbnb yeni özellikleri ile merak uyandırdı. Grup rezervasyon özelliği, kullanıcıların ortak istek listeleri oluşturmasına imkan tanıyor. Artık kullanıcılar, telefonlarındaki kişileri veya bir bağlantı aracılığıyla arkadaşlarını ve ailelerini istek listesine davet edebilirler. Bu özellikle, bir grup insanın birlikte seyahat etmek istediği durumlarda oldukça kullanışlı olabilir. Grup üyeleri, bir daireyi istek listesine ekleyebilir, notlar bırakabilir veya rezervasyon kararları için oy kullanabilirler. Böylece, birlikte seyahat etmek isteyen arkadaş grupları veya aileler, birlikte karar vermek ve plan yapmak konusunda daha rahat bir deneyim yaşayabilirler.

Airbnb mesaj sekmesi ve davet kartı oluşturma gibi yapay zeka destekli yeni özelliklerini paylaştı 3

Bir üye rezervasyon yaptıktan sonra, diğerlerini seyahate davet etmek için kullanıcılar artık bir kartpostal gönderebilecekler. Bu davet kartı, adres, check-in talimatları, Wi-Fi şifreleri gibi ayrıntıları içerecek şekilde tasarlanmıştır. Böylece, seyahat planlarını organize etmek ve arkadaşları veya aileyi davet etmek daha kişisel ve eğlenceli bir hal alacak.

Öte yandan Airbnb’nin yeni mesaj sekmesi, ev sahipleriyle konuklar arasındaki iletişimi daha da kolaylaştıracak. Ev sahipleri, konuklara yönelik soruları yanıtlamak veya tesisin ödeme kılavuzunu göndermek gibi konularda yapay zeka destekli önerilerden faydalanabilecekler. Bu da, iletişimi daha verimli hale getirerek hem ev sahipleri hem de konuklar için daha iyi bir deneyim sunacak.

Airbnb mesaj sekmesi ve davet kartı oluşturma gibi yapay zeka destekli yeni özelliklerini paylaştı 4

Tüm bu yeni özellikler, Airbnb kullanıcılarının seyahat deneyimlerini daha keyifli hale getirmeyi ve seyahat planlama sürecini daha kolay hale getirmeyi amaçlıyor. Bu sayede, kullanıcılar daha rahat ve konforlu bir şekilde seyahatlerini planlayabilir ve gerçekleştirebilirler.

GündemTeknoloji

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir