It Takes Two benzeri oyun: Eşsiz bir Co-op macerası sunan Chained Together oyunu Haziran ayında çıkıyor - Haber Jet

It Takes Two benzeri oyun: Eşsiz bir Co-op macerası sunan Chained Together oyunu Haziran ayında çıkıyor

Anegar Games tarafından geliştirilen "Chained Together", oyunculara arkadaşlarıyla birlikte zincirlenerek cehennemden kaçma macerasını sunan yeni ve yenilikçi bir co-op oyunu. Haziran 2024'te piyasaya sürülmesi planlanan oyun, hem solo hem de çok oyunculu modda oynanabiliyor. Oyuncular, çeşitli dünyaları keşfederken mükemmel koordinasyon ve işbirliği gerektiren zorlu engellerle karşılaşacaklar.

Anegar Games’in yeni oyunu ‘Chained Together’, arkadaşlarınızla birlikte zincirlenerek cehennemden kaçmaya çalıştığınız benzersiz bir deneyim sunuyor. Çeşitli dünyaları keşfederken, koordinasyon ve işbirliği becerilerinizi test edeceksiniz.

CHAINED TOGETHER NASIL BİR OYUN?

Chained Together, cehennemin derinliklerinde başlayan bir kaçış hikayesiyle oyunculara sürükleyici bir deneyim sunuyor. Zincirlenmiş halde, her zıplayışın mükemmel bir uyum gerektirdiği platformlarda tırmanarak cehennemden kaçmaya çalışıyorsunuz. Oyunun fizik temelli zincir mekaniği, gerçekçi çarpışmalar ve etkileşimlerle dolu bir oyun deneyimi sağlıyor.

Oyunda, farklı zorluklar sunan çeşitli dünyalar keşfedilebilir. Her bir dünya, oyunculara yeni engeller ve stratejik düşünme gerektiren durumlar sunuyor. Solo veya en fazla dört kişilik co-op modunda oynanabilen oyun, her oyuncunun ağırlığının platformlara etkisini hesaplayan gerçekçi fizik motoruyla dikkat çekiyor.

Chained Together ayrıca oyuncuların ilerlemesini kaydedebileceği üç farklı kayıt noktası ve zincirlerin sıkıştığı durumlar için bir “kurtarma” seçeneği sunuyor. Yükselen lavların baskısından kaçarken, hızınızı liderlik tablolarında diğer oyuncularla karşılaştırabilirsiniz.

Eşsiz bir Co-op macerası sunan Chained Together oyunu Haziran ayında çıkıyor

CHAINED TOGETHER SİSTEM GEREKSİNİMLERİ

Steam sayfasında yer alan bilgilere göre, oyunun minimum sistem gereksinimleri arasında Windows 8/10/11 işletim sistemi, Intel Core i5-6600 veya AMD R5 1600X işlemci, 8 GB RAM ve NVIDIA GeForce GTX 1650 grafik kartı bulunuyor. Tavsiye edilen sistem gereksinimleri ise Intel Core i5 10400 veya AMD Ryzen 5 2600x işlemci, 16 GB RAM ve NVIDIA GeForce RTX 3060 grafik kartını içeriyor.

Eşsiz bir Co-op macerası sunan Chained Together oyunu Haziran ayında çıkıyor

CHAINED TOGETHER NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Chained Together, oyunculara heyecan verici bir kaçış macerası sunarken, aynı zamanda dostlarınızla birlikte oynayarak eğlenceli ve stratejik bir deneyim yaşamanızı sağlıyor. Haziran 2024’te Steam üzerinden erişilebilir olacak bu oyunu, oyun listelerinize eklemeyi unutmayın.

OyunTeknolojiTrend

It Takes Two benzeri oyun: Eşsiz bir Co-op macerası sunan Chained Together oyunu Haziran ayında çıkıyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Efe Efe

    Bu oyunu çok merak ediyorum

    Yanıtla
  • Yeliz Yeliz

    Tam bir çift oyunu sevgili ile oynanacak oyunlar listesi yapsan başta yer alır

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir