Hall of Legends 12 Haziran’da başlayacak! League of Legends tarihinin en pahalı Faker imzalı kostümü satışa sunulacak - Haber Jet

Hall of Legends 12 Haziran’da başlayacak! League of Legends tarihinin en pahalı Faker imzalı kostümü satışa sunulacak

Riot Games'in sürpriz Faker paketleri hem sevindirdi hem üzdü! Oldukça yüksek bir fiyatta satışa çıkan Faker imzalı özel kostüm paketleri yalnızca Hall of Legends etkinliği boyunca satışta olacak!

League of Legends dünyası heyecanla beklenen bir etkinliğe hazırlanıyor!

12 Haziran’dan 8 Temmuz’a kadar sürecek olan Hall of Legends etkinliği seneye damgasını vuracak.

Özellikle de Faker imzalı kostümlerin satış fiyatı şimdiden bu etkinlik için en çok konuşulan ve merak edilen konu oldu.

League Of Legends 2024 etkinliği ne zaman?

HALL OF LEGEND ETKİNLİĞİNE ÖZEL FAKE İMZALI KOSTÜMLER

Oyun dünyasının sabırsızlıkla beklediği etkinlikte Riot Games Faker imzasını taşıyan çığır açan iki farklı kostümü satışa çıkaracak.

Kostümlerin şu anda dünyanın en pahalıları arasında olmasındaki en büyük sebeplerden biri de diğer kostümlere göre özel işçilik ve animasyonlara sahip olması.

Bu kostümler Faker paketi adı altında üç farklı yeni pakette League of Legends tutkunları için etkinliğe özel sınırlı süre için satışa sunulacak.

League Of Legends 2024 etkinliği ne zaman?

LOL FAKER PAKETLERİNİN İÇERİKLERİ

Signature Legend Collection – 59.260 RP: Risen Legend ve Immortalized Legend içerikleri, “Final Boss Faker” ünvanı, Faker imza hareketi, yeni kule bitiriş animasyonu, özel çerçeve, özel banner, özel splash-art, Hall of Legends Pass’e özel 100 seviye geçişi ve daha fazlası.

Immortalized Legend Collection – 32.430 RP: Risen Legend içerikleri, yepyeni özel kostüm dönüşümleri, son vuruş animasyonu ve Immortalized Ahri kostümü.

Risen Legend Collection – 5430 RP: Hall of Legends Pass, yeni öldürme animasyonu, 1 simge, 1 ifade ve Risen Legend Ahri kostümü.

League Of Legends 2024 etkinliği ne zaman?

FAKER KOSTÜM PAKETLERİNİN FİYATLARI ŞOK EDİCİ

Paketlerin büyüleyici olması elbette fiyatları konusunda merak uyandırdı. Özellikle de bu nadir paketlerin sadece Hall of Legends etkinliği süresince satışta olacak olması fiyatı daha da artıran durumlar arasında.

Hall Of Legends 12 Haziran’da Başlayacak! League Of Legends Tarihinin En Pahalı Faker Imzalı Kostümü Satışa Sunulacak

En büyük paket şu an için Türkiye fiyatı olarak 8.150 TL gibi bir tutardan satışa çıkacak.

Fiyatın bu denli yüksek olması aslında oyun içi içerikler açısından pek karşılaşılan bir durum değil. Öte yandan Riot Games ise ilerde bu tarz paketlerin League of Legends’a ekleneceğini de belirtti. Bu derece yüksek fiyattan satışa çıkan bu paketler oyuncuların da büyük tepkisini almış durumda.

Paket fiyatları çok yüksek olsa da herkes Hall of Legends etkinliğini iple çekiyor!

OyunGündemTrend

Hall of Legends 12 Haziran’da başlayacak! League of Legends tarihinin en pahalı Faker imzalı kostümü satışa sunulacak” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Murat Murat

    Faker işin içinde olunca fiyat normal tabi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir