Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisinde muhtar Hasibe karakterini canlandıracak - Haber Jet

Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisinde muhtar Hasibe karakterini canlandıracak

Salı akşamlarının reyting rekorları kıran dizisi Bahar’ın bu haftaki bölümüne sürpriz bir oyuncu konuk oluyor. Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, bu hafta 11. Bölümü ile ekranlara gelecek Bahar’da Hasibe karakterine hayat verecek.  Diziye dahil olan yeni karakterler merak konusu olurken Bahar’ın yeni bölümünde neler olacağı izleyicileri heyecanlandırıyor. İşte Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? yeni bölümüyle ilgili bazı ipuçları…

Show TV’nin Salı günlerinde damga vuran dizisi Bahar’da  sular durulmak bilmiyor. Bahar geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Timur ve Rengin’in ilişkisini tamamen öğrenilmesiyle artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı sinyallerini verdi.

İzleyiciler Bahar’ın yeni bölüm tanıtımını ve bu hafta neler yaşanacağını merakla beklerken diziye sürpriz bir isim konuk oluyor. Ünlü oyuncu Yasemin Sakallıoğlu, Bahar’ın 11. Bölümünde yer alacak.

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu, Peran Vakıf Hastanesi doktorlarının gönüllü olarak çalışmaya gittiği köyün muhtarı Hasibe karakterini canlandıracak. Tek kişilik stand up gösterileri ile de  dikkatleri üzerine toplayan Yasemin Sakallıoğlu, zaman zaman setlerde de yer alıyor.

BAHAR 11. BÖLÜM NE ZAMAN?

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliği üstlendiği senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı, Bahar Her Salı 20.00’de Show TV’de izleyicisi ile buluşuyor. Bahar  11. Bölümü (yeni bölüm) 30 Nisan 2024 Salı akşamı Show TV’de yayınlanacak.

Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisinde muhtar Hasibe karakterini canlandıracak 2

BAHAR 10. BÖLÜM ÖZETİ

Peran Vakfı Bağış Gecesi’nin ardından Timur ve Bahar’ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve kızı Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır. Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde kendisine ulaşan bir  video ile ağır bir yükün altına girer.

Bu görüntüleri Bahar’ dan saklar ve onun için bu yükü kaldırmaya karar verir . Timur’u uyarır. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar kocası Timur ve Rengin için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.

BAHAR DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Demet Evgar

Buğra Gülsoy

Mehmet Yılmaz Ak

Ecem Özkaya

Füsun Demirel

Elit Andaç Çam

Demirhan Demircioğlu

Nil Sude Albayrak

Alisa Sezen Sever

Hasan Şahintürk

Sena Mia Kalıp

Uygar Özçelik

BAHAR DİZİSİ KONUSU

Güney Kore dizisi Doctor Cha’dan uyarlanan Bahar dizisinde başrol karakteri Bahar, dışarıdan bakıldığında kusursuz bir aileye sahip gözüken genç bir kadının hikayesine odaklanıyor. Bahar, ölümle burun buruna geldiğinde aile bireylerinin hiç de gözüktüğü gibi olmadığı gerçeğiyle yüzleşir.

Özellikle doktor olan eşi Timur’un bambaşka bir yüzüyle karşılaşır. Bahar’ın ani rahatsızlığı, ailenin tüm dinamiklerinin değişmesine neden olur. Evren’in her anlamda Timur’un rakibi olduğu bu süreçte Bahar, hayatını yeniden inşa etmeye çalışırken kendisini trajikomik olayların içerisinde bulur.

YASEMİN SAKALLIOĞLU KİMDİR?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Lütfiye rolü ile ekran macerası başlayan Yasemin Sakallıoğlu, 1988 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Rizeli olan oyuncu üç kardeşin en küçüğü olup bebeklik ve çocukluk yıllarını burada  geçirmiştir. Altı yaşına kadar Rize’de yaşayan Yasemin Sakallıoğlu, daha sonra İstanbul’a geldi.

Lise mezuniyetinden sonra bankacılık sektöründe çalışmaya başladı. Oyunculuk eğitimini İstanbul Aydın Üniversitesi Drama ve Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır.

Sosyal medyadaki taklit videoları ve komik içerikleriyle  geniş hayran kitlesine ulaşarak sosyal medya fenomeni olmuştur. 2014 yılında “Bizum Hoca” adlı filmde rol almış ve daha sonra “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde yer almıştır.

“Jet Sosyete” adlı televizyon dizisinde ise “Kumsal” karakterine hayat vermiştir. Stand-up gösterileri ille de dikkat çeken Yasemin Sakallıoğlu, “Zengo” adlı filmde rol almıştır. Komedyen, Yasemin Sakallıoğlu stand up gösterileriyle kariyerine devam etmektedir.

Yasemin Sakallıoğlu, 11 Mart 2021 tarihinde  Burak Yırtar’la evlenmiştir.

Yasemin Sakallıoğlu, Bahar dizisinde muhtar Hasibe karakterini canlandıracak 3

Yasemin Sakallıoğlu Rol Aldığı  Dizi ve Fimler

Bizum Hoca

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz

Jet Sosyete

Zengo

İlginç Bazı Olaylar

Mutluyuz

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir