Serenay Sarıkaya’nın başrol olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak - Haber Jet

Serenay Sarıkaya’nın başrol olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak

Netflix mayıs ayı programında yer alan yeni yerli dizi Kimler Geldi Kimler Geçti 9 Mayıs’ta izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.  Başrolünde Serenay Sarıkaya’nın yer aldığı Ay yapım imzalı diziden ilk tanıtım fragmanı yayınlanmasıyla heyecanlı bekleyiş başladı. Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili araştırmalar hız kazandı.

Serenay Sarıkaya’nın Avukat Leyla Taylan rolünü canlandırdığı Kimler Geldi Kimler Geçti yakında Netflix’te seyircisiyle buluşacak. Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Medcezir gibi başarılı dizilere imza atan Ece Yörenç’in senaristliğini üstlendiği dizi için geri sayım başladı.

Yönetmen koltuğunda Bertan Başaran’ın oturduğu “Kimler Geldi Kimler Geçti”nin çekimleri geçtiğimiz yaz başlamıştı. Kadrosunda Serenay Sarıkaya, Metin Akdülger, Hakan Kurtaş, Boran Kuzum, Bade İşçil gibi birçok yıldız ismin yer aldığı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinden ilk fragman geldi.

Serenay Sarıkaya’nın başrol olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak 2

Netflix izleyicileri dizinin konusu dair birçok bilgi için araştırmalara başladı.  Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kim? Kimler Geldi Kimler Geçti ne zaman yayınlanacak? Soruları yanıt buldu.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ YAYIN TARİHİ

Kimler Geldi Kimler Geçti ,9 Mayıs’ta sadece Netflix üzerinden izleyici ile buluşacak. Dizinin resmi tanıtım fragmanı Youtube ve Netflix Türkiye sosyal medya hesabı X üzerinden paylaşıldı.

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ OYUNCU KADROSU

Dijital platform Netflix’ten yapılan açıklamaya göre dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Serenay Sarıkaya,

Metin Akdülger,

Hakan Kurtaş,

Boran Kuzum,

Ahmet Rıfat Şungar,

Bade İşçil,

Gülcan Aslan,

Zeynep Tuğçe Bayat,

Esra Ruşan,

Efe Tunçer,

Meriç Aral,

Kamil Güler,

Nil Sude Albayrak,

Sümeyra Koç,

Selçuk Borak,

Ege Aydan,

Laçin Ceylan

Perihan Savaş

Kimler Geldi Kimler Geçti dizi ekibinin bir arada olduğu selfie pozları geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan paylaşılmış çok sayıda beğeni almıştı.

Serenay Sarıkaya’nın başrol olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi 9 Mayıs’ta Netflix’te yayınlanacak 3

KİMLER GELDİ KİMLER GEÇTİ KONUSU

Son dönemde yükselişini sürdüren oyuncu Serenay Sarıkaya, dizide başarılı bir avukat olan Leyla Taylan karakterine hayat verecek.

Genç bir avukat, acı verici bir ayrılığın ardından modern ilişkilerin karmaşık dünyasına adım atarken en yakın dostları ona destek olur.

Avukat Leyla Taylan’ın ihanetle biten ilk aşkının acısından kurtulmak için kendini yıllar sonra yeniden flört dünyasına atmasıyla birlikte yaşadığı maceralara odaklanılıyor.

Leyla Taylan yıllar sonra yeniden flört dünyasına atar. Arkadaşları ve yakışıklı şef Şeyyaz’ın yardımıyla ayrılığın acısından sıyrılıp “yılın boşanma davası” sayılan bir davada ünlü üçüncü eş Tuba Tepelioğlu’nun vekili olur.

Karşısında 15 yıl içinde üç kadınla evlenip boşanmış ilişki katili bir koleksiyoner olan Cem Murathan bulunmaktadır. Leyla, “hem suçlu hem güçlü” olan bu “narsist” adama karşı müvekkilini en ateşli şekilde savunacaktır. Ancak o ateşle ortalık toz duman olur.

MagazinSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir