Şahane Hayatım dizisi 30. bölümü ile final yapacak - Haber Jet

Şahane Hayatım dizisi 30. bölümü ile final yapacak

Çarşamba akşamları Now ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım 30. bölümü ile ekranlara veda edecek.

Now’ın bir dizisi daha final yapıyor. Ay Yapım imzalı Şahane Hayatım dizi 5 bölüm sonra final yapacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre bir değişiklik olmazsa Şahane Hayatım’ın 30. Bölümü ile ekrana veda etmesi planlanıyor.

1 Kasım’da hikayesi ile sezona iddialı başlayan dizinin reytinglerde istediği başarıyı elde etmediği konuşuluyordu. Çağrı Bayrak’ın yönettiği Şahane Hayatım’ın reytinglerinin ikinci sezon onayı almaya yetmediği ortaya çıktı.

ŞAHANE HAYATIM YAYIN TARİHİ

Suç dolu geçmişinden kurtulmaya çalışan Şebnem’in hikayesini konu alan Şahane Hayatım Çarşamba günleri saat 20.00’da NOW ekranlarında izleyicilerin ekranlarına konuk oluyor.

Şahane Hayatım dizisi 30. bölümü ile final yapacak 2

ŞAHANE HAYATIM FİNAL NE ZAMAN?

Şahane Hayatım dizisi eğer bir değişiklik ya da yeni bir duyuru olmaz ise 30. Bölümü ile final yapacak. Final bölümünün Haziran’ın ilk haftasında Çarşamba günü yayınlanması bekleniyor.

ŞAHANE HAYATIM OYUNCU KADROSU

Hilal Altınbilek

Onur Tuna

Yiğit Özşener

Serkan Keskin

Sumru Yavrucuk

Nesrin Cavadzade

Gökçe Eyüboğlu

Cansel Elçin

Seda Akman

Altan Gördüm

Timur Acar

Ela Şentürk

Ege Dağaşan

Senaryosunu Meriç Acemi’nin yazdığı entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu bir hikayeye odaklanan “Şahane Hayatım”  İstanbul’un Beykoz ilçesinde çekiliyor.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir