Galatasaray’ın transfer listesinde Casemiro ve 2 yıldız daha var - Haber Jet

Galatasaray’ın transfer listesinde Casemiro ve 2 yıldız daha var

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı devam ederken en yakın takımlar arasında yer alan Galatasaray'ın transfer listesinde yok yok. Gündemde 3 yıldız futbolcu yer alırken Raphael Varane, Casemiro ve Yusuf Yazıcı GS'ye gelecek mi sorusu araştırıldı.

Futbolseverlerin yakından takip ettiği ligde transfer araştırmaları şimdiden başladı. 25 Mayıs’ta seçime gidecek olan takım yıldız futbolcu arayışında. Seçim hazırlıkları devam ederken Okan Buruk, takımda forma giymesini istediği oyuncuları da sıralamaya başladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un istediği isimler arasında Yusuf Yazıcı yer alıyor. Fransa’da olan ismi birçok mevkiide oynatmayı düşündüğü de biliniyor.

Galatasaray’ın transfer listesinde Casemiro ve 2 yıldız daha var 2

Casemiro ise bir diğer isim oldu. Manchester United’da forma giyen futbolcunun takımdan ayrıldığı kesinleşmesiyle beraber Sarı- kırmızılıların gündemine yerleşti.

Galatasaray’ın transfer listesinde Casemiro ve 2 yıldız daha var 3

Avrupa basınında yer alan haberlere göre Galatasaray’ın Casemiro ile görüşmek istediği öğrenildi. Geçen ay takımı ile sorun yaşayan futbolcunun “Kupalar için mücadele edemiyor olmamız sinirlerimi bozuyor. Liderle aramızdaki fark büyük. Bu yüzden uyuyamıyorum, gerçek bu. Şampiyonluk değil sadece önümüzdeki maçları düşünüyoruz” sözleri takımda mutsuz olduğunu düşündürmüştü.

Buruk’un listesinde yer alan oyunculardan biri de Raphael Varane oldu. Fransız topçunun menajerler aracılığıyla gerçekleşen ve resmi olmayan konuşmalar sonucunda Galatasaray’a yakın olduğu biliniyor.

Spor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir