Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti - Haber Jet

Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti

Şarkıcı Reynmen, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti. Evlilik yolunda ilk adımı atan çift, mutlu anlarını ölümsüzleştirerek birlikte verdiği pozları sosyal medyada hesaplarından da paylaştı. Reynmen'in sevgilisi Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Son dönemin popüler şarkıcılarından Reymen , Emire Cansu Kurtaran ile olan birlikteliğini sosyal medya hesabından ilan etmişti. Youtube’da yayınladığı videolarla tanınan ve ardından Derdim Olsun, Ela gibi  şarkılarıyla geniş hayran kitlesine ulaşan Reynmen evlilik yolunda ilk adımı attı. Reynmen adıyla tanınan şarkıcı Yusuf Aktaş, gönlünü kaptırdığı Eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran ile evleniyor.

Reynmen, gönlünü kaptırdığı bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi ettiği kareleri sosyal medyada yayınladı. Çiftin sarmaş dolaş pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Emire Cansu Kurtaran, 85 bin takipçili Instagram hesabından sevgilisi Reynmen ile evlilik teklifi pozlarını beyaz kalp ve tektaş yüzük emojisi ile paylaştı.  Çiftin sürpriz evlenme teklifi karelerine sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.

Emire Cansu Kurtaran mutlu anlarından yaptığı bir diğer paylaşıma ise “İlk ve son aşkıma evet dedim” notunu ekledi.

Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti 2

YUSUF AKTAŞ KİMDİR?

Yusuf Aktaş 6 Aralık 1995 tarihinde doğdu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı kazanan Aktaş, daha sonra geçiş yaparak günümüzde Nişantaşı Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı okumaktadır.

Aktaş, fenomen Berkcan Güven ile #Biziz adında bir şarkı çıkardı. 2019 yılının Ocak ayında “Derdim Olsun” adlı şarkı ile ülke çapında büyük yankı uyandırdı.

Reynmen, 2019 yılında Houze Istanbul ismini verdiği müzik şirketini kurdu.

Reynmen, sevgilisi Emire Cansu Kurtaran’a evlenme teklifi etti 3

EMİRE CANSU KURTARAN KİMDİR?

Emire Cansu Kurtaran 1996 yılında Bursa’da doğdu.

Eynsford College mezunudur.  Reynmen ile sevgili olan Emire Cansu Kurtaran, Miss Turkey 2017 finalistleri arasında yer almıştır.

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir