Berkcan Güven’in kardeşi Baran'ın Justin Bieber “Love Yourself" coverı beğeni topladı - Haber Jet

Berkcan Güven’in kardeşi Baran’ın Justin Bieber “Love Yourself” coverı beğeni topladı

Youtuber ve şarkıcı Berkcan Güven’in kardeşi Baran Güven TikTok’ta şarkı söylediği anları paylaştı. Justin Bieber’ın Love Yourself şarkısını söyleyen Baran Güven’in sesi sosyal medya kullanıcılarından geçerli not aldı. Berkcan Güven'in kardeşi Baran Güven'in hayatı merak konusu oldu. Baran Güven kimdir kaç yaşında sorularının detaylı yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

YouTube üzerinde paylaştığı videolar ile tanınan ve 4 Milyon abonesi olan şarkıcı ve Youtuber Berkcan Güven’in kardeşi Baran Güven de tıpkı abisi gibi şarkıcı olma yolunda ilerliyor. Baran Güven’in sesine övgüler yağdıran sosyal medya kullanıcıları  Berkcan Güven’in kardeşinin sesini Ed Sheeran’a benzetti.

Berkcan Güven’in kardeşi Baran Güven’le çektiği eski videoları, sosyal medyada yeniden gündeme gelerek viral oluyordu.

Yıllar önce Berkcan Güven’in yayınlarında gördüğümüz Baran Güven’in yıllar içerisindeki değişimi ile de adından söz ettiriyor.

Berkcan Güven’in kardeşi Baran Güven, “baranguvennnn” kullanıcı adıyla yer aldığı TikTok’ta zaman zaman şarkı söylediği anları paylaşıyor. Baran Güven’in son olarak annesinin isteği üzerine seslendirdiği Justin Bieber’ın Love Yourself şarkısı ile beğeni topladı. Gitar eşliğinde söylediği şarkıdaki performansı ve sesiyle mest etti.

Baran Güven’e çok soft ve huzur dolu bir sesi olduğuna dair övgüler yağdı.

Berkcan Güven’in kardeşi Baran'ın Justin Bieber “Love Yourself" coverı beğeni topladı 2

Bazı sosyal medya kullanıcıları iki kardeşi kıyaslayarak eleştirel yorumlarda bulundu. Videoya gelen yorumlar arasında “Abin yerine sen şarkı çıkarsana” “Abisinden güzel sesi ve daha kaliteli işler yapar gibi geliyor” ifadeleri yer aldı.

Baran Güvenin eski hallerini hatırlayan internet kullanıcıları Baran Güven’in yıllar içerisindeki değişimine şaşırarak Sen ne ara büyüdün” ” kaç yaşında” yorumları da yaptı.Baran Güven, daha önce de One Direction grubundan Little Things şarkısını söylediği anları sosyal medyada paylaşmıştı.

BARAN GÜVEN KİMDİR?

Baran Güven ünlü Youtuber ve şarkıcı Berkan Güven’in kardeşidir. Sosyal medya platformu TikTok’ta “baranguvennnn” kullanıcı adı ile yer alıyor. TikTok’ta 40 binden fazla takipçisi var. Baran Güven son dönemde gitar eşliğinde söylediği cover şarkıları paylaştığı videolar ile gündeme geliyor.

Berkcan Güven’in kardeşi Baran'ın Justin Bieber “Love Yourself" coverı beğeni topladı 3

BARAN GÜVEN KAÇ YAŞINDA?

Berkcan Güven’in kardeşi Baran Güven’in doğum tarihi net olarak bilinmese de 2007 yılında doğduğu bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından 17 yaşında olduğu söyleniyor.

Baran Güven’in abisi Berkcan Güven ise 30 Mayıs 1996 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Berkcan Güven’in kardeşi Baran'ın Justin Bieber “Love Yourself" coverı beğeni topladı 4

Magazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir