Askılıyla, mini etekle metroya binmesinler çıkışıyla tartışma yaratan ünlü şarkıcı sahneye jartiyerle çıktı - Haber Jet

Askılıyla, mini etekle metroya binmesinler çıkışıyla tartışma yaratan ünlü şarkıcı sahneye jartiyerle çıktı

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci bu kez sahne kıyafetiyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Daha önce "Metroya askılıyla binmesinler" diyerek kadınlara yönelik skandal sözleriyle tartışma yaratan Tuğba Ekinci sahneye jartiyer benzeri kıyafet ile çıktı. Ünlü şarkıcı kadınlara kıyafetler üzerinden çirkin sözlerle yüklenirken sahneye jartiyer ile çıkınca eleştiri oklarını üzerine topladı.

O Şimdi Asker şarkısı ile tanınan Tuğba Ekinci röportajlarında ve katıldığı televizyon programlarında yaptığı akılalmaz açıklamaları ile çok konuşuluyor. 46 yaşındaki şarkıcı bir yandan sahne performanslarına devam ederken imajı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Tuba Ekinci dün akşam sosyal medya hesabından sahne aldığı bir etkinliğe dair paylaşım yaptı. Sahneye jartiyerle çıkan Tuğba Ekinci’nin hem kıyafeti hem de dansı görenleri şaşkına çevirdi. Sahnede beyaz jartiyer, ceket ve siyah çizmeleri ile şarkı söyleyen Ekinci eleştiri topladı. Ekinci’nin paylaşımı yorumlara kapatması ise dikkatlerden kaçmadı.

Askılıyla, Mini Etekle Metroya Binmesinler çıkışıyla Tartışma Yaratan ünlü şarkıcı Sahneye Jartiyerle çıktı

Eleştirilerin asıl sebebi ise ünlü şarkıcının konuk olduğu bir programda hemcinslerine yönelik yaptığı skandal açıklamalardı.  Tuğba Ekinci’nin genç kızlara yönelik “Metroya da askılıyla binmesinler böyle bir ülkede. Askılı sutyenlerle binmesinler. Ben bu yaşta öyle binmiyorum, yürümüyorum. Eğitim seviyesi karışık olan toplumlarda, metroda mini etek, askılı giyinilmez.” sözleri nedeniyle tepki toplamıştı.

Askılıyla, Mini Etekle Metroya Binmesinler çıkışıyla Tartışma Yaratan ünlü şarkıcı Sahneye Jartiyerle çıktı

Ünlü şarkıcının geçtiğimiz yıl kadınlara yönelik sarf ettiği skandal sözleri sonrası sahnede tercih ettiği kıyafet söylemleri ve yaptıkları arasındaki tezatlığı ortaya koydu. Tuğba Ekinci bu detayı kaçırmayan birçok sosyal medya kullanıcısının diline düşerek gündeme oturdu. Eleştirilerden kaçamayan şarkıcı daha önce de benzer bir kıyafetle sahne almıştı.

Askılıyla, Mini Etekle Metroya Binmesinler çıkışıyla Tartışma Yaratan ünlü şarkıcı Sahneye Jartiyerle çıktı

Magazin

Askılıyla, mini etekle metroya binmesinler çıkışıyla tartışma yaratan ünlü şarkıcı sahneye jartiyerle çıktı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Deniz Deniz

    bir yerlere yaranacak kameralar olmayınca özüne dönmüş

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir