AFAD ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs son depremleri duyurdu: Tokat’ta korkutan deprem - Haber Jet

AFAD ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs son depremleri duyurdu: Tokat’ta korkutan deprem

23 Mayıs Perşembe günü gerçekleşen deprem verileri AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşıldı. Bugün gece saatlerinden itibaren ülkemizde küçük çaplı ve tedirgin eden depremler meydana geldi. Vatandaşlar Tokat'ta deprem olup olmadığına dair araştırmalar yapıyor. İşte 23 Mayıs son depremler listesi...

Deprem kuşağında olan ülkemizde küçük çaplı depremlerin yanında zaman zaman tedirgin edici depremler de yaşanabiliyor.  Türkiye’nin birçok farklı il ve ilçesinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Sarsıntılar nedeniyle ise gözler son depremler listesine çevriliyor.
Vatandaşlar küçük – büyük sarsıntı demeden endişe ile az önce deprem mi oldu araştırmasına geçiyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi bugün de son depremler listesini anlık olarak güncelliyor.

TOKAT’TA DEPREM OLDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, gece saat 04.11’de Tokat Sulusaray 2.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 km olarak kaydedildi.

Afad Ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs Son Depremleri Duyurdu: Tokat’ta Korkutan Deprem

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi de Tokat’da meydana gelen depremin büyüklüğünü 2.3 olarak paylaştı. Bu sarsıntıdan dakikalar sonra Tokat Sulusaray merkez üssü olan 1.6 büyüklüğünde bir sarsıntı daha kaydedildi. Derinliği 1.1 km olan küçük çaplı depremin saati 04.43 olarak kaydedildi.

23 MAYIS SON DEPREMLER

Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre bugün  23 Mayıs Perşembe Bingöl,Malatya,Adana, Kahramanmaraş, Tokat, Osmaniye, Ağrı’nın yer aldığı illerde sarsıntılar meydana geldi. Bugün Ege ve Akdeniz’de de depremler meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Afad Ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs Son Depremleri Duyurdu: Tokat’ta Korkutan Deprem

BUGÜN DEPREM OLDU MU?

Bugün (23 Mayıs) deprem oldu mu sorusunun yanıtını takip edebilmek için Kandilli Rasathanesi’nin ve AFAD’ın güncel listesini takip edebilirsiniz.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi verilerine göre gün içerisinde olan depremlere ulaşılabilirsiniz. Kandilli Rasathanesi bölgesel olarak deprem araştırması ile web sitesinde son 500 deprem hakkında detaylı bilgiler sunuyor.

Afad Ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs Son Depremleri Duyurdu: Tokat’ta Korkutan Deprem

23 Mayıs’ta yaşanan sarsıntıların merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak ediyorsanız, AFAD tarafından paylaşılan verileri de inceleyebilirsiniz. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek Son 100 Deprem listesiyle son depremleri paylaşıyor.

GündemSon Dakika

AFAD ve Kandilli Rasathanesi 23 Mayıs son depremleri duyurdu: Tokat’ta korkutan deprem” haberine 1 yorum yapıldı.

  • sedat kartaş sedat kartaş

    Bu sene noluyor boyle sallanmayan tek taş kalmadı

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir