28 Mayıs son depremler listesi: Antalya Kaş ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem - Haber Jet

28 Mayıs son depremler listesi: Antalya Kaş ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem

Antalya’nın Kaş ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gece saatlerinde meydana gelen sarsıntı endişeye neden oldu. Vatandaşlar Antalya'daki depreme dair detaylı bilgi için en 28 Mayıs son depremler listesine göz attı. İşte Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın internet sitesinde yer alan son depremler...

Deprem haberlerine bugün de bir yenisi eklendi. Antalya güne deprem paniği ile başladı.  Akdeniz’deki sarsıntı hisseden vatandaşlar Antalya Kaş deprem mi oldu sorusunun yanıtını merak etti.

Vatandaşlar hemen küçük, büyük sarsıntı demeden 28 Mayıs az önce deprem mi oldu araştırmasına geçti.  AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelliyor. Buna göre bugün gece saatlerinden itibaren bazı illerimizde sarsıntılar meydana geldi.

ANTALYA KAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD verilerine göre Antalya’nın Kaş ilçesinde 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Saat 02.24’te meydana gelen deprem yerin 30 km derinliğinde gerçekleşti.

Kandilli Rasathanesi’ne göre de Akdeniz Antalya Kaş depreminin depremin büyüklüğü 3.7 olarak kaydedildi. Depremin derinliğinin ise 18.8 km olduğu belirtildi.

Antalya Kaş deprem mi oldu

İlgili Haberler

28 MAYIS 2024 SON DEPREMLER

Ülkemizde vatandaşların deprem tedirginliği devam ederken 28 Mayıs deprem oldu mu öğrenmek için  son depremler listesini kontrol ediyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD verilerine göre gün içerisinde olan depremlere ulaşılabiliyor. Yaşanan sarsıntıların merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak eden vatandaşlar, sıklıkla bu listeyi kontrol ediyor.

28 Mayıs Son Depremler Listesi: Antalya Kaş Ilçesinde 3.7 Büyüklüğünde Deprem

28 Mayıs Salı  günü gece saatlerinden itibaren ülkemizde birçok şehirde deprem meydana geldi. Antalya Kaş’ta meydana gelen sarsıntı bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından hissedildi ve endişeye neden oldu. Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  28 Mayıs (bugün) Kahramanmaraş, Sivas, Malatya, Bingöl’ün yanı sıra Marmara,Ege ve Akdeniz’de sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

28 Mayıs Son Depremler Listesi: Antalya Kaş Ilçesinde 3.7 Büyüklüğünde Deprem

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir