Son depremler: 25 Mayıs 2024 Ankara Beypazarı’nda deprem meydana geldi - Haber Jet

Son depremler: 25 Mayıs 2024 Ankara Beypazarı’nda deprem meydana geldi

AFAD ve Kandilli Rasathanesi bugünün son depremlerini paylaştı. 25 Mayıs'ta Tekirdağ, Gümüşhane, Malatya ve Ankara'da korkutan depremler kaydedildi. Ankara Beypazarı merkez üssü olan deprem kaç şiddetinde, saati ve derinliği araştırılıyor. İşte 25 Mayıs Cumartesi günü meydana gelen son depremler...

Bugün gece saatlerinden itibaren meydana gelen depremlerin konumu, saati açıklandı. Vatandaşlar ise bilgilenmek için az önce deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu, nerede deprem oldu sorularını araştırıyor. 25 Mayıs’ta sabah saatlerinde büyük ölçekte bir deprem meydana gelmedi.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini anlık olarak güncelleme devam ediyor. 25 Mayıs Cumartesi günü gece saatlerinden itibaren Ege ve Marmara’daki depremlerin yanı sıra Malatya, Ankara, Gümüşhane ve Tokat’ta da sarsıntılar kaydedildi.

ANKARA BEYPAZARI DEPREM Mİ OLDU, KAÇ ŞİDDETİNDE?

Ankara’da bugün deprem mi oldu sorusu yanıt buldu. Saat 07.26’da Ankara Beypazarı’nda 2.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Kandilli Rasathanesi 25 Mayıs Ankara depreminin derinliğini 14.5 km olarak listeledi.

AFAD son 100 deprem listesinde Ankara Beypazarı’nda meydana gelen depremin büyüklüğünü 2.1 olarak kaydetti.

Ankara deprem mi oldu

25 MAYIS SON DEPREMLER 

Geçtiğimiz günlerde Çorum Mecitözü’nde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem nedeniyle çevre illerde yaşayan vatandaşların tedirginliği devam ediyor. 25 Mayıs deprem oldu mu öğrenmek için son dakika depremleri inceleniyor. Küçük – büyük sarsıntı demeden az önce deprem mi oldu araştırması için son depremler listesi öne çıkıyor.

25 Mayıs Cumartesi (bugün) gece saatlerinden itibaren ülkemizde bazı şehirlerde deprem meydana geldi. Sarsıntılar bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından hissedilmese de endişeye neden oldu.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

Son Depremler: 25 Mayıs 2024

Gündem

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir