İstanbul Büyükçekmece'de deprem mi oldu? 27 Mayıs İstanbul depremi kaç şiddetinde? - Haber Jet

İstanbul Büyükçekmece’de deprem mi oldu? 27 Mayıs İstanbul depremi kaç şiddetinde?

İstanbul Büyükçekmece ilçesinin Marmara Denizi açıklarında saat 3,8 büyüklüğünde deprem oldu. Gece saatlerinde meydana gelen deprem vatandaşlar tarafından paniğe neden olurken AFAD ve Kandilli Rasathanesi depremin saati, büyüklüğü ve derinliğine dair detayları son depremler listesinde paylaştı.

Marmara Denizi’nde 3,8 büyüklüğünde korkutan deprem.

AFAD, Büyükçekmece’nin 25.10 kilometre açığında, Marmara Denizi’nde saat 00.38’de 3,8 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından son 100 deprem listesinde gece saatlerinde meydana gelen depremin derinliği 7 kilometre olduğu belirtildi.

İstanbul' deprem mi oldu

Türkiye’nin birçok farklı bölgesinden deprem haberleri gelmeye devam ediyor. 27 Mayıs son depremler listesinde bugün İstanbul’da da hissedilen deprem de yer aldı. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar sarsıntı sonrası korku ile son dakika depremleri araştırmaya başladı.

İSTANBUL’DA DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor.  Kandilli Rasathanesi ise saat 00.38’de İstanbul Büyükçekmece’de meydana gelen depremin büyüklüğünü 3,7 olarak duyurdu. Depremin derinliğini ise 20.3 km olarak kaydetti.

İstanbul Büyükçekmece’de Deprem Mi Oldu? 27 Mayıs İstanbul Depremi Kaç şiddetinde?

27 MAYIS SON DEPREMLER

Son depremler listesi ile ülkemizde gün içinde meydana gelen depremlerin büyüklüğü, konumu, derinliği ve saati gibi bilgilere ulaşabiliyoruz.

27 Mayıs Pazartesi günü gece saatlerinden itibaren birçok şehirde sarsıntı meydana geldi. Sarsıntılar bölgede yaşayan vatandaşlar tarafından  endişeye neden oluyor. Gece saatlerinden itibaren başlayarak kaydedilen verilere göre  27 Mayıs (bugün) Kahramanmaraş, Manisa, Van, Bursa, Ardahan, Düzce, Bursa, Tekirdağ ve İstanbul’da sarsıntılar meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

İstanbul Büyükçekmece’de Deprem Mi Oldu? 27 Mayıs İstanbul Depremi Kaç şiddetinde?

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir