14 Mayıs son depremler listesine göre Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi - Haber Jet

14 Mayıs son depremler listesine göre Kahramanmaraş’ta sabah saatlerinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

14 Mayıs son depremler listesi gece saatlerinden itibaren meydana gelen depremler sonrası araştırılıyor. Bugün saat 06.55'de Kahramanmaraş'ta 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 14 Mayıs Pazartesi günü Kahramanmaraş'ın yanı sıra Malatya, Gaziantep illerinde de peş peşe depremler kaydedildi. Kahramanmaraş deprem mi oldu, en son deprem nerede oldu, sorusu sarsıntı hisseden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Türkiye’nin birçok ilinden deprem haberleri gelirken son depremler listesine  meydana gelen büyük ve  küçük ölçekteki depremler ile gün içerisinde yenileri ekleniyor.  Yaşadıkları şehirlerde gün içerisinde sarsıntı hisseden vatandaşlar ilk olarak deprem olduğu ihtimali ile deprem mi oldu sorusunu soruyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremleri paylaşıyor.

KAHRAMANMARAŞ DEPREM Mİ OLDU?

Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre bugün (14 Mayıs 2024 )saat 06:55’de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu olan depremin derinliği 5.4 km olarak kaydedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı bu sabah Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin büyüklüğünü 3.3 olarak duyururken AFAD son depremler listesine göre 06.55 saatlerinde meydana gelen deprem yerin 6.55 km derinliğinde meydana geldi.

14 Mayıs Son Depremler Listesine Göre Kahramanmaraş’ta Sabah Saatlerinde 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

EN SON DEPREM NEREDE OLDU?

Kandilli Rasathanesi’nin gün içindeki depremlerle yenilediği listeye göre bugün 07. 01 itibariyle Kahramanmaraş Pazarcık’ta 2.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.4 km derinliğinde gerçekleşti.

14 MAYIS SON DEPREMLER LİSTESİ

14 Mayıs Salı günü gece ve sabah saatlerinden itibaren aralarında Kahramanmaraş, Yalova, Gaziantep, Malatya, Kayseri, Osmaniye’nin de bulunduğu birçok şehirde  depremler meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü meydana gelen depremlerle ilgili bilgileri aktardığı son depremler listesi şu şekilde:

14 Mayıs Son Depremler Listesine Göre Kahramanmaraş’ta Sabah Saatlerinde 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Kandilli Rasathanesi verileri ile gün içerisinde olan depremlere dakika dakika ulaşılabiliyor. Sarsıntı hisseden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesini kontrol ederek depremlerin büyüklüğü, derinliği ve merkez üssü gibi bilgilere ulaşabiliyor.

14 Mayıs Son Depremler Listesine Göre Kahramanmaraş’ta Sabah Saatlerinde 3.4 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı da bugün itibarıyla meydana gelen depremleri anbean yayımlamaya devam ediyor. 14 Mayıs’ta yaşanan sarsıntıların saati ,merkez üssü ve şiddeti gibi bilgileri merak eden vatandaşlar, AFAD tarafından paylaşılan son dakika depremler listesini inceliyor. AFAD sarsıntıları tüm detaylarıyla kaydederek son depremler listesiyle paylaşıyor.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir