Ters Yüz 2'de "Üzüntü"yü Gupse Özay; Kaygı'yı Aslı İnandık seslendirdi: 14 Haziran'da sinamalarda - Haber Jet

Ters Yüz 2’de “Üzüntü”yü Gupse Özay; Kaygı’yı Aslı İnandık seslendirdi: 14 Haziran’da sinamalarda

Çocukların hatta yetişkinlerin bile ilgisini çeken Ters Yüz filminin devamı olan Ters Yüz 2’nin vizyona girme 14 Haziran olarak açıklandı. Gelen fragmanlar, bilgiler ve görseller ise takipçilerini heyecanlandırdı.

Pixar Animation Studios tarafından üretilen Amerikan animasyon filminin devamı Ters Yüz 2, 16 Haziran’da vizyonda. Filmde duygularımızdan biri olan üzüntü karakterini Gupse Özay seslendirecek.

TERS YÜZ 2 KONUSU NEDİR?

Pixar Animation Studios’un ürettiği Ters Yüz’ün ilk serisinde kırsal kesimde ailesiyle beraber yaşayan Riley; yeni bir yere taşınır. Henüz keşfedemediği duygularının kendisine yüklenmesiyle neşe, üzüntü, korku, öfke ve tiksinti gibi beş duygusunun arasında kalır.

Neşe onu her zaman korumak istese de hayatın akışındaki pek çok aksilik Neşe’den daha baskın gelir ve Riley bir duygu karmaşası içine girer…

Riley’in yaşadıklarını anlatan Ters Yüz 2’de, duyguların en yoğun olduğu ergenlik dönemine göz atacağız. Bu filmde nostalji, gıpta, bıkkınlık ve kaygıyı da göreceğiz.

Ters Yüz duyguları neler? Yeni duygular hangileri?

TERS YÜZ 2’DE YENİ DUYGU NE?

Ergenlik çağında olan her bireyin fazlasıyla yaşadığı kaygı, gıpta, bıkkınlık ve nostalji de Riley’in bu dönemdeki duygularından biri olarak karşımıza çıkacak.

Ters Yüz 2'de YENİ KARAKTERLER KİM? YAŞLI KARAKTER NEYİ TEMSİL EDİYOR?

TERS YÜZ 2 ÜZÜNTÜ KARAKTERİDE SESLENDİREN KİM?

Ters Yüz filminin ilk serisinde  üzüntü karakterini seslendiren Gupse Özay, filmin devamı niteliğindeki ikinci serisinde de yine üzüntü karakterini seslendirecek.

Ters Yüz 2'de Üzüntüyü Kim Seslendirdi

KAYGI KARAKTERİNİ KİM SESLENDİRDİ?

Yaptığı paylaşım üzerine kaygı karakterini Aslı İnandık’ın seslendirdiği öğrenildi.

Ters Yüz 2'de Kaygı'yı Kim Seslendirdi

TERS YÜZ 2 NE ZAMAN VİZYONA ÇIKACAK?

Disney Pixar Animation Studios Amerikan yapımı Ters Yüz 2 filmi 14 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek.

FİLMDE HANGİ DUYGULAR VAR?

İlk serisinde; neşe, üzüntü, korku, öfke ve tiksinti duyguları bulunan Ters Yüz’ün devamı niteliğindeki Ters Yüz 2 filminde; neşe, üzüntü, korku, öfke, tiksinti ve kaygı duyguları yer alacak.

Film DiziTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir