Emmy ödüllü dizi Türkiye’ye uyarlanıyor! Mickey Donovan karakterini Haluk Bilginer canlandıracak - Haber Jet

Emmy ödüllü dizi Türkiye’ye uyarlanıyor! Mickey Donovan karakterini Haluk Bilginer canlandıracak

Usta oyuncu Haluk Bilginer, ödüllü fenomen dizi Ray Donovan'ın Türkiye uyarlamasında başrol olacak. Haluk Bilginer dizide Jon Voight'un canlandırdığı Mickey Donovan karakterini üstlenecek.

ABD yapımı suç drama dizisi Ray Donovan’ın Türkiye’ye uyarlanıyor. Emmy ödüllü dizi Türkiye uyarlaması için hazırlıklar tamamlandı.

2013-2020 yılları arasında yayınlanan ve 7 sezon süren dizinin Türkiye uyarlamasında dair detaylar belli olmaya başladı.

Yapımcılığını Orchestra Content’in üstleneceği dizide, başarılı oyuncu Haluk Bilginer, Mickey Donovan karakterine hayat verecek. Senaryo uyarlamasını Birol Tezcan’ın üstlendiği dizinin  senaryo hazırlıkları da tamamlandı.

Ray Donovan Türkiye uyarlaması ne zaman

HALUK BİLGİNER MİCKEY DONOVAN ROLÜNDE

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, zengin, ünlü ve prestijli insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözen ancak babası Mickey başta olmak üzere ailesiyle sorunlarını bir türlü çözemeyen Ray Donovan’ın Türkiye uyarlamasında Haluk Bilginer Mickey Donovan karakterini canlandıracak.

69 yaşındaki oyuncu Bilginer, Türk Ray Donovan’ın babasını oynayacak.

82 bölümlük Ann Biderman imzalı suç draması Ray Donovan Türkiye’ye uyarlaması izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.  Haluk Bilginer, son olarak 2022 yılında Baba dizisiyle televizyon ekranlarına dönmüştü. Usta oyuncu 2 yıl aranın ardından fenomen dizinin uyarlamasındaki rolü izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Cast çalışmalarına başlanan dizinin oyuncu kadrosunun kimlerden oluşacağı şimdiden merak konusu oldu.

Mickey Donovan Karakterini Haluk Bilginer Canlandıracak

RAY DONOVAN KONUSU

Dizi, zengin, ünlü ve prestijli insanların her türlü sorununu zekice yöntemlerle çözmeyi başaran Ray Donovan’ın hikayesini anlatıyor. Donovan’ın hikayesine odaklanan Showtime’ın sevilen dizisi, Emmy ödülüne layık görülmüştü. 42 kez önemli TV ödüllerine aday gösterilen dizinin orijinalinde başrolleri  Liev Schreiber, Paula Malcomson ve Jon Voight paylaştı.

Ray Donovan konusu

NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Fenomen suç drama dizisi Ray Donovan’ın Türkiye’ye uyarlaması için senaryo hazırlıkları tamamlansa da çekimlerinin ne zaman başlayacağı ve hangi platformda yayınlanacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Sinema, televizyon ve tiyatro kariyeri boyunca başarılarından sıkça söz ettiren ödüllü oyuncu Haluk Bilginer’in dizide yer alması hayranları tarafından büyük heyecanla karşılandı.

MagazinTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir