Lohusa 21 Haziran'da Netflix'e geliyor - Haber Jet

Lohusa 21 Haziran’da Netflix’e geliyor

19 Ocak'ta vizyona giren Gupse Özay'ın son filmi Lohusa beyazperdenin ardından dijital platform Netflix'e geliyor. Yılın en çok izlenen filmleri arasında yer alan Lohusa'nın dijital platformlara ne zaman geleceği merak konusuydu. Lohusa filminin Netflix'e geleceği tarih belli oldu.

Deliha, Görümce, Eltilerin Savaşı filmleriyle beğeni toplayan oyuncu Gupse Özay son filmi Lohusa gişede büyük bir başarıya imza atmıştı. 19 Ocak 2024 tarihinde vizyona giren Lohusa Netflix Türkiye’de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Filmi sinemda izleme fırsatı elde edemeyenler Lohusa filminin ne zaman Netflix’e geleceğini merak ediyor.

Lohusa oyuncu kadrosu

LOHUSA NETFLİX’E NE ZAMAN GELİR?

Yönetmenliğini  Kıvanç Baruönü’nün yaptığı  filmin beyazperde sonrası yayınlanacağı adres belli oldu. Gupse Özay’ın hem senaryosunu yazdığı hem de başrollerde olduğu Lohusa  21 Haziran Cuma gününden itibaren Netflix’te izleyici karşısına çıkacak.

Yeni anne-baba olan Burcu ve Onur’un ilk 40 gününü anlatan komedi türündeki film yapım, 2 milyondan fazla izleyiciyle 2024’ün en çok izlenen 2. filmi olma özelliğini taşıyor.

Lohusa Netflix'e ne zaman gelir

LOHUSA KONUSU NE?

1 saat 58 dakikalık komedi filmi kahkaha tufanına hazır olmaya bekliyor. Lohusa yeni ebeveyn olan Burcu ve Onur’un 40 gün boyunca yaşadığı komik olayları konu ediniyor. Çocuklarına kavuşmayı heyecanla bekleyen çift hikayenin odağında yer alıyor.  Hamilelik sürecinde, doğum sonrasındaki hayatın getireceği değişikliklere aldırmayan Burcu, lohusa depresyonuyla tanışmayacağına inanıyor. Ancak olaylar hiç beklemediği şekilde ilerliyor.

Doğum sonrası bebeğiyle tek başına ilgilenmesi, uykusuzluk, hormonlarının değişmesi Burcu’nun bambaşka gerçeklerle yüzleşmesine ortam hazırlar. Yeni anne kendini birbirinden komik olayların içerisinde bulurken anne ve baba olan izleyicilere adeta nostalji yaşatacak.

Lohusa konusu ne

LOHUSA OYUNCU KADROSU

Gupse Özay

Onur Gürçay,

Esra Ruşan,

Hazal Türesan,

Su Şanad,

Elif Nur Kerkük

Feri Baycu Güler

Cihan Albayrak

Alper Baytekin

Film DiziTrend

Lohusa 21 Haziran’da Netflix’e geliyor” haberine 3 yorum yapıldı.

  • Yeliz Yeliz

    Netflix’in Türkiye sorumlusunun son işi bu galiba. Sonunda kurtulduk aynı isimlerden

    Yanıtla
  • Yaren Yaren

    Sinemda izledim Lohusa tam bir komedi Netflixte bir daha izleyeceğim

    Yanıtla
  • Şeyma Şeyma

    Sonunda beklediğim film Netflix’e geliyor, Gupse Özay’ın bütün filmleri çok güzel

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir