Ayak İşleri 4. sezon çekimleri başladı - Haber Jet

Ayak İşleri 4. sezon çekimleri başladı

Çağlar Çorumlu ile Güven Murat Akpınar'ın başrollerini paylaştığı GAİN'in Ayak İşleri dizisi 4. sezonuyla geri döneceğe geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu. GAİN'in yaptığı paylaşımda Ayak işleri çekimlerinin başladığı duyuruldu. 4. sezonun 2024 yılı içerisinde seyirciyle buluşması bekleniyor.

Senaryosunu Caner Özyurtlu ve Volkan Öge’nin kaleme aldığı Ayak İşleri, başarılı geçen 3 sezonun ardından 4. sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor. 4. sezon çekimlerinin başladığı dizinin yönetmen koltuğunda da Caner Özyurtlu oturuyor.

AYAK İŞLERİ 4. SEZON OLACAK MI?

Geçtiğimiz Mart ayında dizisinin 4. sezonun çekileceğine dair duyuru yapılmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise dizinin çekimlerine başlandı.

AYAK İŞLERİ 4. SEZON NE ZAMAN?

Dizinin 4. sezonunun 2024 yılı içerisinde GAİN platformunda yayınlanması beklenmekte.

Ayak İşleri konusu ne?

AYAK İŞLERİ KONUSU NE?

Duygusal maço Vedat ile politik doğrucu Evren’in zengin iş adamı Servet Abi’nin işlerine halletmeye çalışırken başından gelenler anlatılıyor. İki zıt karakterin muhteşem uyumunun işlendiği dizide Vedat ve Evren içine düştükleri trajikomik, absürt durumlar karşısında verdikleri tepkilerle güldürüyor.

Yayınlandığı günden beri çok konuşulan ve beğenilen diziyle Çağlar Çorumlu 49’uncu Altın Kelebek Ödül Töreni’nde En İyi Komedi Dizisi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandı.

Ayak İşleri konusu ne?

4. SEZON OYUNCU KADROSU

Yeni sezonda diziye; Özge Özpirinççi, Bartu Küçükçağlayan, Melis Birkan, Tolga Tekin, Deniz Celiloğlu ve İlker Fıratlı gibi birçok ünlü oyuncu konuk olacak.

Film Dizi

Ayak İşleri 4. sezon çekimleri başladı” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Umut Umut

    Kesinlikle izlemelisiniz

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir