Kumdan elbise giyen şarkıcı Tyla, Met Gala'da merdivenlerden çıkamadı - Haber Jet

Kumdan elbise giyen şarkıcı Tyla, Met Gala’da merdivenlerden çıkamadı

Moda dünyasının en görkemli gecelerinden biri olarak kabul edilen Met Gala dün gece yine birbirinden ilginç anlara sahne oldu. Güney Afrikalı şarkıcı Tyla geceye kumdan bir elbise ile katılırken merdivenlerden çıkarken zor anlar yaşadı. Met Gala’ya damga vuran isimlerden Tyla kimdir, kaç yaşında? Tyla gerçek adı ne soruları araştırılmaya başlandı.

Modanın kalbi dün gece New York’taki Met Gala 2024’da attı.  Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla her yıl düzenlenen Met Gala, dün akşam gerçekleşti. Moda dünyasının yakından takip ettiği Met Gala’da bu yıl “Uyuyan Güzeller: Modanın Yeniden Doğuş temasıyla düzenlendi .New York’taki galada, ünlü isimler arasında yine şıklık yarışı vardı.

Yıldız isimler geleneği bozmayarak  iddialı sıra dışı kıyafetleri, saç ve makyaj görünümleri ile kırmızı halıda boy gösterdi.

Met Gala’da gecenin kıyafet kodu ise “The Garden of Time” yani Zamanın Bahçesi oldu. Her yıl Mayıs ayının ilk Pazartesi günü gerçekleşen Met Gala’da bu yıl en çok konuşulan isim kumdan elbise tercihi ile şarkıcı Tyla oldu.

Kumdan elbise giyen şarkıcı Tyla, Met Gala'da merdivenlerden çıkamadı 2

Şarkıcı Tyla Laura Seethal, geceye ünlü bir markaya ait vücudunu saran kumdan kalıplanmış gibi görünen bir elbiseyle katıldı.

Güney Afrikalı şarkıcı, kırmızı halıda “zamanın kumlarını” temsil eden özel bir elbise giydi. Sade bir altın kolye ve büyük boy bir kum saati clutch ile aksesuarlarını tamamlarken, sol omzuna kum serpiştirdi. Tırnaklarında damlayan kumu taklit eden 3D zincir süslemeleri yer aldı.

Kumdan elbise giyen şarkıcı Tyla, Met Gala'da merdivenlerden çıkamadı 3

Tyla’nın bu sıra dışı elbisesi ona zor anlar yaşatırken merdivenlerden çıkamadı. Tyla 5 kişinin yardımıyla gecede merdivenleri çıkmayı başardı.

TYLA KİMDİR?

Güney Afrikalı pop ve R&B sarkıcısı olan Tyla’nın gerçek adı Tyla Laura Seethal’dır. 30 Ocak 2002 yılında doğmuştur. Şu anda 22 yaşındadır. “Water’”isimli şarkısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. 2019’daki ilk single’ı Getting Late’i çıkarmıştır. Sosyal medya hesabı Instagram’da 5,5 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Güney Afrikalı şarkıcı Tyla Water şarkısı ile Grammy ‘de En İyi Afrika Performansı dalında ilk ödülünü alarak tarihe geçmiştir.

Editörün SeçtikleriMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir