At suratlı kadın Stella'nın plastik bir at maskesi taktığı iddia edildi - Haber Jet

At suratlı kadın Stella’nın plastik bir at maskesi taktığı iddia edildi

At kadın olarak bilinen at suratlı kadın gerçek mi? Stella’nın yüzlerce ameliyat geçirerek at suratına sahip olduğu sosyal medyanın gündemindeydi. DJ’lik yapan HorsegiirL yeni yüzüyle sık sık paylaşım yapıyor. HorsegiirL, kimliğini at kafası maskesinin arkasına gizlerken suratının plastik bir at maskesi olduğu iddiası kuvvetlendi.

At suratlı kadın Stella sosyal medyanın ilgi odağı olmaya devam ediyor.

At suratıyla görenlerin inanamadığı, adeta kafaları kurcalayan kadının at suratına sahip olmak için yüzlerce operasyon geçirdiği iddia edilmişti.

Stella Stallion ismini kullanan Alman DJ ve müzik yapımcısı kadın sosyal medyada gizemini korumaya devam ederken,

2018 yılından bu yana aktif olarak müzik piyasasında içerik üreten ve DJ’lik yapan HorsegiirL, aslında Maske taktığı ve estetik operasyonlar geçirmediği iddia edildi.

Instagram’da “Horsegiirl420” kullanıcı adıyla tanınan Stella Stallion, hesabında oldukça ilgi görüyor ve takipçi sayısı her geçen gün hızla artmaya devam ediyor.

At gibisin deyimine kendini farklı bir açıdan kaptırmış Stella’nın  güzellik algısı ise biraz farklı işliyor.

Hem şaşkınlık hem de eleştiri toplayan bu sıra dışı görünüme kullanıcılar sıklıkla maske taktığını öne süren yorumlarda bulunuyor.

At suratlı kadın Stella'nın plastik bir at maskesi taktığı iddia edildi 2

AT SURATLI KADIN GERÇEK Mİ?

Gerçekten de at gibi surata sahip olmak için estetik yaptırdığı söylense de çenesinin alt yarısının maskeyle birlikte hareket etmesi kullanıcıların yaptığı yorumları destekliyor.

Ayrıca Stella’nın saçının bağlantı noktalarını gizlemesi, kullanılan makyaj protezini gerçekçi yapıyor.

At kadın ayrıca çeşitli basın organlarına verdiği demeçlerde maske taktığını ima ettiği görülüyor.

Stella Stallion, namıdiğer horsegiirL, Vogue‘a verdiği röportajda “Tarzım kesinlikle zamanla gelişti. İlk başladığımda oldukça masum ve tatlıydım ve her ne kadar pembeleri ve pastelleri hâlâ sevsem de, giderek siyahlara, kahverengilere ve gösteriler için özel, tek seferlik parçalara ilgi duyan bir çiftlik ölümcülüne dönüşüyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu estetiğin gerçek olup olmadığı konusunda şuanda delil olacak bir bilgi bulunmasa da HorsegiirL henüz at maskesi olmadan toplum içinde görülmediğini belirtelim.

Takipçileri ise Stella’nın psikolojik tedaviye ihtiyacı olduğunu sıklıkla yorumlarda belirtiyor.

Stella’nın Instagram’da 153 bin takipçisi bulunuyor.

Editörün SeçtikleriMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir