Devlet Bahçeli- Özgür Özel görüşmesi sona erdi! 45 dakika süren görüşmede iki parti 7 yıl sonra bir araya geldi - Haber Jet

Devlet Bahçeli- Özgür Özel görüşmesi sona erdi! 45 dakika süren görüşmede iki parti 7 yıl sonra bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün Milliyetçi Hareket Partisi TBMM Grubu'nu ziyaret ederek MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile bir araya geldi. Gözlerin çevrildiği bu kritik görüşme iki parti arasında 7 yıl sonra bir ilk özelliği taşıyor. Bahçeli-Özel görüşmesinde hangi konular konuşuldu? sorusunun yanıtı araştırılıyor.

Siyaset gündemini hareketlendiren Devlet Bahçeli- Özgür Özel görüşmesi gerçekleşti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli’yi TBMM’deki makamında ziyaret etti. İki lider arasındaki görüşmenin MHP’nin grup toplantısı sonrası yapılması bekleniyordu. TBMM’de Bahçeli’nin makam odasında gerçekleşen görüşme saat 12.00’da başladı. Yaklaşık 45 dakika süren görüşme sona erdi.

2 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı AK Parti Genel Merkezi’nde ziyaret eden CHP lideri Özgür Özel bugün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bir ziyarette bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Grup Başkanvekilleri ile TBMM İdare Amiri Uğur Bayraktutan’dan oluşan Özgür Özel başkanlığındaki CHP heyetini makam odasının kapısında karşıladı.

Devlet Bahçeli- Özgür Özel görüşmesi sona erdi! 45 dakika süren görüşmede iki parti 7 yıl sonra bir araya geldi 2

Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşmede masada hangi konuların olacağına dair detaylar araştırılıyor. TBMM’deki bu görüşmenin ana gündem maddesinin yeni anayasa çalışmaları olması bekleniyor. Öte yandan CHP’li kaynaklar tarafından görüşme kapsamında yurt içindeki güncel konular ve ekonomideki son gelişmeler de ele alınacağı belirtiliyor.

45 DAKİKA SÜREN GÖRÜŞME SONRASI AÇIKLAMA GELMEDİ

Yaklaşık 45 dakika süren basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme sonrası iki partinin genel başkanı da çıkışta açıklama yapmadı. MHP lideri Bahçeli ziyaretin sonra ermesi sonrası Özel’i kapıya kadar uğurladı.

Bahçeli, “Görüşme nasıl geçti?” sorusu üzerine açıklamayı Özgür Özel’in yapacağını ifade etti.

Özgür Özel,  MHP lideri Devlet Bahçeli’ye tespih ve mesir macunu hediye ederken Bahçeli ise Özel’e porselen tabak hediye etti.

MHP ve CHP liderleri en son 2017 yılında eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu döneminde bir araya gelmişti. Özgür Özel 2017 yılında CHP Grup başkanvekili görevini yürütüyordu.

GündemPolitika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir