Milyonlar onu konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce kimdir? - Haber Jet

Milyonlar onu konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce kimdir?

Metin Alpaslan Temizce Türk Başaltı Pehlivanı unvanıyla gurur kaynağımız oldu. 10. Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde elde ettiği şampiyonlukla izleyenleri büyüleyen Temizce'nin hayatı ve spor kariyeri de oldukça merak edildi.

27 yaşındaki başarılı Pehlivan Metin Alpaslan Temizce son dönemlerde adında sıkça söz ettiren sporcular arasında yer aldı. Katıldığı yağlı güreş müsabakalarındaki başarıları ile de bizleri gururlandıran Metin Temizce’nin kim olduğu ve kariyeri hakkında merak edilen birçok detay oldu.

Metin Alpaslan Temizce kimdir?

Türk Başaltı Pehlivanı ünvanına sahip olan Metin Alpaslan Temizce bilinene göre katıldığı 45 müsabakanın 30’unda galip gelerek büyük bir başarıya imza attı. 10.⁠ ⁠Manavgat Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde birincilik elde eden Temizce şampiyonluğu ile gurur yaşattı.

Milyonlar Onu Konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce Kimdir?

Ayrıca 63. Geleneksel Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri ve 3. Geleneksel Ulugazi Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakalarında da ikincilik madalyası kazanan Metin Temizce’nin oldukça başarılı ve umut vaat eden spor kariyeri dikkat çekti.

Metin Alpaslan Temizce CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 10. Antalya Manavgat Belediyesi Yağlı Güreşleri’nde Başaltı Pehlivanı olarak 2023 senedinde şampiyonluk elde etti.

Milyonlar Onu Konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce Kimdir?

Hendek Belediyesi’ni temsil eden başarılı sporcu Manavgat’ta düzenlenen güreşlerde büyük bir performans sergileyerek şampiyon oldu. Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu Temizce’nin bu büyük başarısını kutladı ve ona olan desteğini dile getirmişti.

Hendek’in Gururu Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce

Hendek Belediyesi sporcuları hem Türkiye’de hem de Avrupa’da elde ettikleri başarılarla adından söz ettiriyor. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin açılış etabında 69’u başpehlivan olmak üzere toplamda 1336 güreşçi katıldı.

Bu zorlu müsabakada Metin Alpaslan Temizce tüm rakiplerini geride bırakarak Başaltı boyunun şampiyonu olmayı başardı.

Milyonlar Onu Konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce Kimdir?

Şampiyonluk sonrası duygularını paylaşan Metin Alpaslan Temizce “Başaltı boyunda şampiyon oldum. Bu şampiyonluğu ustam Gazanfer Kahveci’ye, her daim yanımda olan Hendek Belediye Başkanımız Sn. Turgut Babaoğlu ve Hendekli hemşerilerime armağan ediyorum” dedi. Bu ifadeler genç pehlivanın hem hocalarına hem de memleketine olan bağlılığını ve minnettarlığını da ortaya koymuş oldu.

Metin Alpaslan Temizce’nin elde ettiği bu başarılar sadece bireysel kariyerine değil, aynı zamanda Türk güreşine de büyük katkılar sağlamakta.

Milyonlar Onu Konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce Kimdir?

Genç yaşına rağmen gösterdiği azim ve başarı onun gelecekte daha büyük zaferlere imza atacağının bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Pehlivan Metin Temizce’nin Türk spor dünyasında ilham verici bir figür olarak yükselmeye devam etmesini içtenlikle diliyoruz.

BiyografiGündemSpor

Milyonlar onu konuşuyor! Başaltı Pehlivanı Metin Alpaslan Temizce kimdir?” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Mahmut Mahmut

    Pehlivan Metin Temizce kardeşime başarılar dilerim helal olsun

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir