Asteriks ve Oburiks’in Oburiks’i Gerard Depardieu hayatı ve biyografisi - Haber Jet

Asteriks ve Oburiks’in Oburiks’i Gerard Depardieu hayatı ve biyografisi

Asteriks ve Oburiks filmlerinin ünlü oyuncusu Gerard Depardieu iki cinsel saldırı suçlamasının ardından gözaltına alındı. Gözaltına alınan Fransız aktör Gerard Depardieu’nun kaç yaşında olduğu hayatı hakkındaki detaylar araştırılıyor. İşte Gerard Depardieu hakkında merak edilenler ve biyografisi …

Ünlü aktör Gerard Depardieu’nun film çekimleri sırasında iki kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiaları üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

Fransız polisi, cinsel saldırı ve istismar suçlamalarıyla sıkça ismi geçen 75 yaşındaki aktör Gerard Depardieu’yu ifade vermeye çağırdı. Fransa’nın başkenti Paris’teki bir polis karakoluna giden 75 yaşındaki aktör, “film setinde cinsel saldırı iddiaları” nedeniyle gözaltına alındı.

Gözaltı haberini Depardieu’nun avukatı duyururken “Asteriks ve Oburiks” “Umami”,“Arkadaşımın Aşkı”,  “Fransa Turu” gibi birçok filmde rol alan oyuncu hakkında internet kullanıcıları tarafından araştırmalar yapılmakta.

Asteriks ve Oburiks’in Oburiks’i Gerard Depardieu hayatı ve biyografisi 2

GERARD DEPARDİEU KİMDİR

Oyuncu ve yönetmen Gerard Depardieu 27 Aralık 1948’de doğdu. Fransız oyuncu şu anda 75 yaşındadır.

Konuşma bozukluğu sebebiyle okulda yaşadığı sorunlar sonucunda dengesiz ve uyumsuz olarak nitelendirildi.

On üç yaşından itibaren matbaacılık eğitimi görmeye başladı ancak eğitimini tamamlamadı.

1964’te, oyunculuk öğrenimi gören Michel Pilorgé ile Paris’e gitti. Burada izlediği bir Molière oyunu sonrasında oyuncu olmaya karar verdi.

1980’lerde Depadieu, önde gelen Fransız aktörlerden biri oldu. François Truffaut’nun La Femme d’à coté filmindeki oyunculuğu ile bilinirliği arttı. İlk César Ödülü’nü Le Dernier Métro filmindeki rolüyle kazandı.

Depardieu 1981 ve 1991’de iki defa Başrolde En İyi Erkek Oyuncu César Ödülü’ne aday gösterildi ve ikisinde de kazandı. 1990’da ise Cyrano de Bergerac filmindeki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’ne aday gösterildi.

Depardieu’nun en önemli işleri arasında arasında komedi oyuncusu Pierre Richard ile birlikte oynadığı, La Chèvre (1981), Les Compères (1983) ve Les Fugitifs (1986) filmlerinden oluşan komedi filmi serisi de bulunmaktadır.

3 Ocak 2013’te Vladimir Putin tarafından Rus vatandaşlığına kabul edildi. Fransız oyuncunun Rus vatandaşlığına geçme nedeni, Fransa’da çıkan zenginlere yönelik vergilendirme yasasına tepki amaçlıydı.

BiyografiMagazin

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir