Türkiye haftaya yağmurlu başlıyor! 27 Mayıs Pazartesi hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Türkiye haftaya yağmurlu başlıyor! 27 Mayıs Pazartesi hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji, 27 Mayıs Pazartesi hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir verilerini paylaştı. Ülke genelinde yer yer parçalı çok bulutlu bir hava beklenirken Ege, Akdeniz, Karadeniz, İç ve Doğu Anadolu'nun batısı ve kuzeyinde yağış bekleniyor.

27 Mayıs Pazartesi günü yurdun batı kesimlerinde sıcaklık 1 ila 3 derece azalması, doğu kesimlerde ise 3 ila 5 derece artması tahmin edilmekte.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün paylaştığı hava durumu verilerine göre; Sakarya, Gaziantep, Adıyaman ve Kilis çevreleri olmak üzere Akdeniz, Ege, İç Anadolu, Doğu Anadolu’nun batısı ile kuzeyinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

MGM, İç Ege, Göller Yöresi, Orta Karadeniz, İç Anadolu ile Mersin’in kuzeyi, Adana ve İzmir çevrelerinde kuvvetli yağışlardan dolayı oluşabilecek olumsuz durumlara karşı uyarıda bulundu.

Türkiye Haftaya Gri Modda Başlıyor, Ya! 27 Mayıs Pazartesi Hava Durumu İstanbul, Ankara Ve İzmir

27 MAYIS PAZARTESİ HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul 14°C, 21°C

Marmara bölgesinde Sakarya ve çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklenirken İstanbul’da yağışsız parçalı bulutlu bir havanın etkili olması bekleniyor.

Ankara 13°C, 19°C

Başkent haftayı gri bir gökyüzü ile açıyor. Parçalı ve çok bulutlu bir gökyüzü beklenirken aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

İzmir 15°C, 28°C

İzmir’de parçalı ve çok bulutlu ve gece saatlerinden itibaren başlayan yağmur gün boyu devam edecek. Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği İzmir’de yağışlar nedeniyle oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşın tedbirli olunması konusunda uyarılarda bulunuldu.

Yaşam

Türkiye haftaya yağmurlu başlıyor! 27 Mayıs Pazartesi hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Deniz Deniz

    27 Mayıs Pazartesi günü hava durumu belli ki marmara bölgesi dışında hep yağışlı… ama sıcaklıklarda artıyor. Küresel ısınma her şeyi etkiledi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir