AK Parti'den ilk açıklama geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi ziyareti için tarih verildi - Haber Jet

AK Parti’den ilk açıklama geldi! Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP’yi ziyareti için tarih verildi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etmişti. Ziyaretin ardından yapılan açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da CHP'yi ziyaret edeceği belirtilmişti. AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, ziyaretin tarihini açıkladı.

Siyasette tüm gözlerin çevrildiği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel 2 Mayıs tarihinde AK Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

8 yıl aranın ardından gerçekleştirilen iki liderin görüşmesi 1 saat 35 dakika sürmüştü.

Görüşmede AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş ve CHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Dışişleri Komisyonu Üyesi Namık Tan’da yer almıştı.

Basına kapalı olarak düzenlenen görüşmenin bitmesinin ardından Özel açıklama yapmadan CHP Genel Merkezine geçmişti.

Erdoğan ve Özgür Özel ne zaman görüşecek

Görüşmenin ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da CHP’yi ziyaret edeceği açıklanmıştı.

Çelik’in tam açıklaması ise şöyle olmuştu:

“Sayın Cumhurbaşkanımız CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel’in ziyaretinden memnuniyet duymuşlardır. Olumlu bir havada geçmiştir ziyaret. Sayın Cumhurbaşkanımız, diyalogun devam etmesi gerektiğini belirtmişlerdir. Kendi takvimlerine uygun bir zamanda iade-i ziyaret gerçekleştireceklerdir.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne zaman CHP'ye gidecek

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE ZAMAN CHP’Yİ ZİYARET EDECEK?

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Kanal 7’de katıldığı bir programda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın CHP ziyareti ile ilgili soruları cevapladı.

Güler iade-i ziyaretin Haziran ayının ilk haftası içerisinde gerçekleşebileceğini belirtti.

Recep Tayyip Erdoğan Özgür Özel ile ne zaman görüşecek

Güler ziyaretlerin devam etmesi gerektiğini arzu ettiğini ifade ederek “31 Mayıs/1-2 Haziran arası kampımız var. Zannediyorum ki o kamptan sonraki haftalarda olur. Henüz Sayın Cumhurbaşkanımızın yoğun bir programı var ona göre denk getirilecektir. Tahmin ediyorum, Haziran’ın ilk haftalarında değerlendirileceğine düşünüyorum.

GündemSon Dakika

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir