Şans gezegeni Jupiter 26 Mayıs'ta İkizler burcuna geçiyor! Bir yıl boyunca etkisi sürecek - Haber Jet

Şans gezegeni Jupiter 26 Mayıs’ta İkizler burcuna geçiyor! Bir yıl boyunca etkisi sürecek

Bolluk, bereket ve şans gezegeni Jupiter, 26 Mayıs'ta Boğa burcundan İkizler'e geçiyor. Bir yıl boyunca etkisi devam edecek bu değişiklik; iletişim, eğitim, zihinsel ve ruhsal maceralar, bolluk ve bereketi temsil ediyor. İkizler ve yükselen ikizler için yükseliş dönemi başlıyor. Jupiter'in İkizler'e geçişiyle astrologların burç yorumları gündeme geliyor.

Bolluk, bereket ve şansla ilişkilendirilen Jupiter, değişken hava grubu İkizler burcuna geçmesiyle şans kapıyı çalıyor. 26 Mayıs’ta yaşanacak geçiş, İkizler Terazi ve Kova burçları başta olmak üzere bir yıl boyunca olumlu etkisi hissedilecek. Jupiter’in İkizler üzerindeki etkisine dair astrologlar burç yorumları üzerinde durmakta.

26 Mayıs’tan itibaren bir yıl boyunca iletişimin ön planda olacağı gökyüzündeki bu değişiklik burçlar üzerinde çoğunlukla olumlu etkiler bırakacak.

Astrolojide Jupiter, mitolojide en güçlü tanrılardan olan Zeus’la denk görülür. Büyüklüğü ve şans, bolluk ve bereket ilişkisi bu kıyas ile daha iyi anlaşılabilir. Büyüten, genişleten etkiler barındırır. Güneş sisteminin en büyük gezegeni olan Jupiter; merhamet, bilgi, yardım, danışman, filozof, kültürlerarası ilişkiler, adaleti temsil eder.

Jupiter’in temsil ettiği değerler hava grubu olan İkizler ile ileri görüşlülük, bilimsel ve teknolojik gelişmeler, çok yönlülük, iletişim, zihinsel ve ruhsal yolculukları ve zekayı ortaya çıkaracak.

Şans Gezegeni Jupiter 26 Mayıs’ta İkizler Burcuna Geçiyor! Bir Yıl Boyunca etkisi sürecek

İKİZLER, KOVA VE TERAZİ’Yİ ETKİLEYECEK

Etkisi tüm burçlar üzerinde genel anlamda hissedilecek olsa da özellikle İkizler, Kova ve Terazi burçlarını her konuda şans, bolluk ve bereket açısından ve uzun zamandır beklemede konular hakkında ilerleme kaydetmesinde destekleyecek.

JUPİTER’İN İKİZLERE GEÇMESİYLE 1 YILLIK BURÇ YORUMLARI

Koç ve yükselen Koç

Önümüzdeki bir yıl boyunca iletişim, satışlar, reklamlar, eğitim ve pazarlama gibi alanlarda şans yanınızda olacak. Yakın çevrenizden kardeşler veya kuzenlerden destek görecek ve destekleyeceksiniz. Hayatlarındaki gelişmelere yakından şahitlik edebilirsiniz.

Boğa ve yükselen Boğa

Jupiter’in İkizler’e geçişiyle maddi açıdan fırsatlar yakalayacak, bereket ve bolluk anlamında şanslı olacaksınız.

İkizler ve yükselen İkizler

Jupiter’in burcunuza geçmesiyle en büyük şans etkisini siz göreceksiniz. Kariyer, maddiyat, romantik ilişkiler, aşk, eğitim gibi her türlü alanda şansınız çok yüksek, başarılı olma ihtimaliniz oldukça fazla. Özellikle yeni bir iş ya da yeni bir ilişkiyle bir yıl içinde hayatınızda büyük değişiklikler yaşayabilirsiniz.

Yengeç ve yükselen Yengeç

Jupiter’in 12. evinize geçmesiyle bir yıllık süreçte desteklendiğinizi hissedeceksiniz. İlginiz varsa spiritüel konularda derinleşebilir, hiç ilginiz yoksa ruhsal olarak beslendiğiniz bir dönem geçirme konusunda destekleniyorsunuz. Teyze, dayı gibi yakın akrabalardan gelecek destekle sıkıntılarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Jupiter 2025’te sizin burcunuza geçmeden önce bu süreçte kendinize yaptığınız yatırımların karşılığını burcunuza geçmesiyle alacaksınız. Sabırlı olun.

Aslan ve yükselen Aslan

Sosyal alanda destekleneceğiniz bu geçişle yeni sosyal ortamlar, iş ortamları, terfi veya dernekler, vakıflara yapılan bir üyelikle değişen sosyal çevrenizde gündeminizde. Arkadaşlarınızdan destek aldığınız bir dönemde olacaksınız.

Başak yükselen Başak

Kariyer ve sosyal hayattaki duruşunuz konusunda şanslı ve destekleyici bir döneme giriyorsunuz. Bu bir sene içinde evlenme, yuva kurma, çocuk yapma, ticari faaliyetler, medya önü ve eğitim konularında şanslı olacaksınız.

Terazi ve yükselen Teraziler

Jupiter’in etkisini en çok hissedecek burçlar arasında Terazi var. Fırsatların tek tek kapınızı çaldığı bir döneme giriyorsunuz.  Seyahatler ve bu seyahatler aracılığıyla farklı kültürlerle etkileşimde olabilirsiniz. Eğitim ve sınavlar konusunda desteklendiğiniz ortada. Kenarda bekleyen ticari bir fikriniz varsa başlamalı veya halihazırda sürdürdüğünüz ticari faaliyetleriniz varsa bu konuda da şans sizden yana olacak. Reklam, medya, yayıncılık gibi sektörlerde kariyer gelişimi yakalayabilirsiniz.

Akrep ve yükselen Akrepler

Eşiniz, partneriniz veya ailenizden olmak üzere başka kaynaklar üzerinden destekleneceğiniz bir süreçten geçeceksiniz. Eş veya partnerinizin geliri artabilir, terfi alabilir. Maddi konularda şanslı olacaksınız.

Yay ve yükselen Yay

Popülerliğinizin artacağı ve bu popülerlikle fırsatların ayağınıza geleceği bir dönem olacak. İlişkiler, ortaklıklar, iş anlaşmaları gündeminize gelebilir. Taşınma veya evlilik gibi köklü değişiklikler yaşayabilirsiniz. Aşktan yana oldukça destekleneceğiniz ve şanslı olduğunuz bir dönem geçireceksiniz.

Oğlak ve yükselen Oğlak

İş ve iş ortamı konusunda şanslı olacağınız bir dönem sizi bekliyor. Karşınıza çıkan işe dair fırsatları değerlendirmekten kaçınmayın. Kariyer konusunda fırsatlar önünüze kolaylıkla çıkıyor. Çalışma şartlarında iyileşme, terfi alma ve mücadele ettiğiniz sağlık problemlerinizde olumlu gelişmeler yaşayacaksınız.

Kova ve yükselen Kova

Bu süreçte Jupiter’den en büyük desteği alacak burçlardan biri de Kova’lar olacak. Aşk, seyahat, kariyer konuları başta olmak üzere her alanda şans yanınızda olacak. Çocuk sahibi olabilirsiniz.

Balık ve yükselen Balık

Aile, ev ve emlak konularında şansınız açık olacak. Bu konularda çevrenizden gelen destekleri kabul etmeyi unutmayın.

YaşamTrend

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir