Çukur dizisinden sonra bir ilk! Yargı'nın final bölümü için dev organizasyon, biletler tükendi - Haber Jet

Çukur dizisinden sonra bir ilk! Yargı’nın final bölümü için dev organizasyon, biletler tükendi

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Yargı final yapmaya hazırlanıyor. Yargı dizisi, geçtiğimiz yıllarda Çukur dizisi ekibi ile düzenlenen etkinliğe benzer şekilde seyircili bir final gecesi düzenleyecek. 26 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek gecenin bilet geliri Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

Pazar akşamlarının yoğun ilgi ile izlenen Ay Yapım imzalı dizisi Yargı’da final heyecanı başladı. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan dizi final gecesiyle ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor.

YARGI FİNAL TARİHİ

3 sezondur devam eden Yargı dizisi 26 Mayıs Pazar günü İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan seyircili gösterimle final yapacak. Seyircinin yakından takip ettiği final tarihi ile birlikte büyük final gecesine ilişkin detaylar da belli oldu.

Yargı final bölümü 26 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Çukur Dizisinden Sonra Bir Ilk! Yargı’nın Final Bölümü Için Dev Organizasyon, Biletler Tükendi

SEYİRCİLİ FİNAL GECESİ İÇİN NEFESLER TUTULDU

Yönetmenliğini Ali Bilgin ve Beste Sultan Kasapoğulları’nın üstlendiği, senaryosunu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı’nın final gecesi etkinliği 26 Mayıs 2024 Pazar günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Gecenin bilet geliri öncelik deprem bölgesindeki gençlerin eğitimi olmak üzere Türk Eğitim Vakfı’na bağışlanacak.

95. bölümü ile ekranlara veda edecek dizinin final gecesi biletleri satışa çıktığı anda tükendi.  Geceye katılama şansı olmasa da destek olmak isteyen seyirciler ‘Eğitime Destek Bileti’ satın alarak katkı sağlayabilecek.

Çukur Dizisinden Sonra Bir Ilk! Yargı’nın Final Bölümü Için Dev Organizasyon, Biletler Tükendi

2021 yılında ekran macerasına başlayan dram-polisiye-suç türündeki dizi  Pazar akşamları reyting rekorları kırıyordu. Hem başarılı oyuncu kadrosu hem de hikayesi ile dikkatleri üzerine toplayan  dizide izleyici büyük final gecesi için nefeslerini tuttu.

Yargı dizisinin, uzun yıllar unutulmayacak bir geceyle ekrana veda etmesi bekleniyor.  Sürpriz konukların ve performansların yer alacağı Yargı Veda Gecesi Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nden canlı yayınla Kanal D’de izleyicisi ile buluşacak

Çukur Dizisinden Sonra Bir Ilk! Yargı’nın Final Bölümü Için Dev Organizasyon, Biletler Tükendi

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler gibi isimlerin yer aldığı bir dönemin efsane dizisi Çukur da benzer bir final gecesine ev sahipliği yaptı.  İstanbul Lütfi Kırdar’da “Çukur’da Umut Var” sloganıyla düzenlenen 2. sezon finali gecesinde binlerce kişi final bölümünü Çukur ekibi ile birlikte izledi. Konserle başlayan gecede elde edilen gelirler, Kansersiz Yaşam Derneği’ne bağışlandı.

YARGI OYUNCU KADROSU

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz yer aldığı Yargı dizisinde Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Defne Kayalar, Alican Yücesoy, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Naşit Özcan, Sermet Yeşil, Ayşegül Cengiz, Muttalip Müjdeci, Ulvi Kahyaoğlu, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli, Onur Tekin, Çağrı Atakan ve Dilara Çakır gibi isimler rol alıyor.

MagazinFilm Dizi

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir