Hafta sonuna doğru sıcaklıklar düşüyor! 6 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir - Haber Jet

Hafta sonuna doğru sıcaklıklar düşüyor! 6 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 Haziran Perşembe hava durumu verilerini paylaştı. Bunaltıcı sıcak hava hafta sonu itibarıyla ülke genelini etkisi altına aldı. Meteoroloji'nin son değerlendirmelerine göre sıcaklıklar mevsim normallerinin 8 ila 12 derece üzerinde seyrediyor.

6 Haziran Perşembe günü sıcak hava etkisini iyice arttıracak. Haziran’ın gelişiyle yaz mevsimine hızlı bir giriş yaptı. Mevsim normallerinin üstüne çıkan sıcaklıklardan sonra Meteoroloji verileri yakından takip ediliyor.

Hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken, 6 Haziran Perşembe günü öğle saatlerinden akşam saatlerine kadar sürecek Edirne, Kırklareli, Bilecik, Kütahya, Afyonkarahisar, Eskişehir, Çorum, Çankırı, Artvin, Erzurum, Ankara ve Ardahan çevrelerinde yerel olmak üzere sağanak yağış etkisini gösterecek.

Sıcaklıklarının Cuma gününden itibaren mevsim normalleri seviyesine ineceği tahmin ediliyor.

Adana’da perşembe ve cuma günleri sıcaklığın 45 derecenin üstüne çıkması bekleniyor.

6 Haziran Perşembe Hava Durumu nasıl, sıcaklıklar düşecek mi?

6 HAZİRAN PERŞEMBE HAVA DURUMU İSTANBUL, ANKARA VE İZMİR

İstanbul

İstanbul’da 6 Haziran Perşembe 21 derece ile 30 derece arasında değişecek. Hafta sonuna doğru havaların mevsim normalleri civarına inerek biraz serinleyeceği bekleniyor.

Ankara

Başkentte az bulutlu ve açık hava öğle saatlerinde parçalı ve çok bulutlu, kuzey ve batı kesimlerinde de yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçecek. Hava sıcaklığının 18 derece ile 33 derece arasında değişmesi bekleniyor.

İzmir

Az bulutlu ve açık havanın hakim olacağı İzmir’de sıcaklığın 39 dereceye kadar çıkması bekleniyor. Sıcak havanın etkisinin hissedildiği şehirde güneşli bir gün olacak.

YaşamSon Dakika

Hafta sonuna doğru sıcaklıklar düşüyor! 6 Haziran Perşembe hava durumu İstanbul, Ankara ve İzmir” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Deniz Deniz

    Biz de akşamı serin gündüzü incitmeyen bir yaz istiyorduk olmadı…

    Yanıtla
  • Beren Beren

    Hava asla ısınmayacak derken şimdi de hiç kış gelmeyecek gibi

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir