Yüzde yüz yerli üretim olan Asperox Sparx bulaşık makinesi kapsülü boykot değil - Haber Jet

Yüzde yüz yerli üretim olan Asperox Sparx bulaşık makinesi kapsülü boykot değil

7 Ekim'den bu yana İsrail'in Filistin'e saldırıları ve ambargosu devam ederken dünyada ve Türkiye'de başlayan boykot hareketi genişleyerek devam ediyor. Eurovision'daki protestoların da etkisiyle sosyal medyada başlayan blockout hareketi ile yerli diziler de mercek altına alındı. Dizilerde tanıtılan ürünlerin boykot olup olmamasına dair araştırmaları dizi takipçileri tarafından yapılıyor. Son olarak Kızıl Goncalar dizisinde "yerli üretim" olmasıyla üstünde durulan Asperox Sparks bulaşık tableti boykot mu değil mi sorusunun cevabı gündeme geldi.

İsrail’in Filistin’e yönelik sistematik saldırıları ve işlediği insanlık suçu 7 Ekim’den beri hız kesmeden devam ederken dünyada boykot hareketi de yayılıyor. İsrail’e ait ve İsrail’i destekleyen ürünlerin ve bu ürünleri tanıtanların boykot edildiği hareket Türkiye’de yerli dizilerde tanıtılan ürünleri de inceliyor. Kızıl Goncalar dizisinde yapılan Asperox Sparks bulaşık makinesi kapsülünün boykot mu, İsrail malı mı?

ASPEROX SPARX BOYKOT MU?

Bir ürünün boykot olması için üretici firmanın doğrudan İsrail’e nakdi destek sağlaması, orduya hizmet eden ürünler üretmesi, İsrail’in uluslararası organizasyonlarında sponsor olması, dolaylı olarak destek sağlaması gibi gerekçeler gerekmekte.

asperox sparx bulaşık tableti yerli mi

Bu noktada bulaşık makinesi tableti olarak karşımıza çıkan Asperox markasına ait Sparx ürünü yüzde yerli üreticiler tarafından üretilen yüzde yüz yerli üretim bir üründür.

Adana’da bulunan Asperox markası; toz ve sıvı deterjan, yumuşatıcı, çamaşır suyu, genel temizlik ürünleri gibi geniş bir ürün yelpazesinde üretim yapmakta.

Yüzde yüz yerli üretim ürünü olan Asperox Sparx, İsrail malı/boykot ürünü değildir.

Trend

Yüzde yüz yerli üretim olan Asperox Sparx bulaşık makinesi kapsülü boykot değil” haberine 1 yorum yapıldı.

  • Zeynep Zeynep

    özellikle de alternatifi varken gidip israil’e destek verecek ürünler almaya gerek yok

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir