Videoları milyonlar izlenen Gökhan Ünver'e eleştiri geldi: Tek bir Instagram gönderisi için 1,5 milyon talep ediyor - Haber Jet

Videoları milyonlar izlenen Gökhan Ünver’e eleştiri geldi: Tek bir Instagram gönderisi için 1,5 milyon talep ediyor

Sosyal medya içerik üreticisi Gökhan Ünver tespitleri ve ürettiği içeriklerle adından sıkça söz ettiriyor. Gökhan Ünver son olarak bir Netflix dizisini tiye aldığı paylaşımı ile ses getirdi. Bir sosyal medya kullanıcısı ise paylaşımı alıntılayarak Gökhan Ünver'in gönderi başına 1,5 milyon talep ettiğini öne sürdü. Paylaşımları ile izlenme rekorları kıran Gökhan Ünver bu kez gönderi başına aldığı ücretlerle eleştirilerin hedefi oldu.

Yeni nesil komedyen ve sosyal medya içerik üreticisi Gökhan Ünver günlük hayata dair gözlemlerini yansıttığı videolarla popülaritesini artırmaya devam ediyor.

Her paylaşımı ile kahkahalara boğan Gökhan Ünver son olarak Netflix’te yayınlanan başrolünde Serenay Sarıkaya’nın olduğu “Kimler Geldi Kimler Geçti” dizisini tiye aldı. Bir avukatın hikayesine odaklanılan dizide Ünver, dizinin konusu ve karakterleri ile ilgili tespitlerini gerçek hayatla kıyaslayarak  göndermede bulundu. Söz konusu video paylaşıldığı andan itibaren milyonlarca izlenmeye ulaştı.

Instagram’da 5 milyondan fazla X platformunda ise 4 milyona yakın izlenen videoya yorum ve beğeni yağdı.

Videoları Milyonlar Izlenen Gökhan Ünver’e Eleştiri Geldi: Tek Bir Instagram Gönderisi İçin 1,5 Milyon Talep Ediyor

Gökhan Ünver’in “Netflix’e göre bizim yaşam standartları” notuyla paylaştığı video izleyenleri  güldürmeyi başarırken sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Ofis videoları, ev ve iş hayatı hakkındaki komik tespitlere yer verdiği videolarla viral olan Gökhan Ünver bugünlerde post başına aldığı ücretlerle gündeme geldi.

Gökhan Ünver’in izlenme rekorları kılan Instagram’daki o postlar için talep ettiği ücret dudak uçuklattı. @yargicimelih isimli bir sosyal medya kullanıcısı Ünver’in Kimler Geldi Kimler Geçti dizisini tiye aldığı videoyu alıntılayarak istediği ücretler konusunda eleştiride bulundu. Gökhan Ünver’in post başına 1.5 milyon talep ettiğini öne sürdü.

Videoları Milyonlar Izlenen Gökhan Ünver’e Eleştiri Geldi: Tek Bir Instagram Gönderisi İçin 1,5 Milyon Talep Ediyor

“Post atmak için 1.5 milyon TL istediğini öğrendiğimden beri kendime gelemedim artık karşında ben ve negatif enerjim var işlerin kapanacak geçmiş olsun.” notunu düşen sosyal medya kullanıcısının bu paylaşımı birçok kişiyi şaşkına çevirdi.

Eleştirinin dozunu artırarak “Ucuza viral yapınca gökhan ağabey” notuyla Kemal Sunal’ın bir filminden bir kesit daha paylaştı.

Videoları Milyonlar Izlenen Gökhan Ünver’e Eleştiri Geldi: Tek Bir Instagram Gönderisi İçin 1,5 Milyon Talep Ediyor

Gökhan Ünver’in gerçekten bu rakamları talep edip etmediği bilinmese de birçok ünlü isim ve içerik üreticisinin post başına talep ederek aldığı yüksek ücretler zaman zaman haberlere konu oluyor. Markaların bu ücretleri ödemelerinin birçok kişiye göre normal karşılanıyor.

Gönderi başına aldığı ücretler nedeniyle eleştiri oklarının üzerine çeken Gökhan Ünver’e destek verenler de bir hayli fazlaydı. Ucuza viral reklam yapmak zorunda olmadığı konusunda karşı görüşler sunuldu.

Videoları Milyonlar Izlenen Gökhan Ünver’e Eleştiri Geldi: Tek Bir Instagram Gönderisi İçin 1,5 Milyon Talep Ediyor

Influencerların da bu skalada ücret istediğini belirten sosyal medya kullanıcıları Gökhan Ünver’in stand-up gösterilerindeki performansına atıf yaparak destekledi. Gökhan Ünver’in talep ettiği öne sürülen ücreti hakkettiğini videolarının ve stand-up gösterilerinin komik olduğunu ifade ettiler.

MagazinTrend

Videoları milyonlar izlenen Gökhan Ünver’e eleştiri geldi: Tek bir Instagram gönderisi için 1,5 milyon talep ediyor” haberine 2 yorum yapıldı.

  • Ayşe Ayşe

    kendi videolarını da paylaşmaları için hesaplara para verdiğini duymuştum

    Yanıtla
  • Emre Emre

    Adam güldürüyor doğru ama az para değil post başına kazandıkları

    Yanıtla

Yorumunuzu yazın...

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir